Terug naar projecten
  • Centraal afzuigsysteem geschikt voor asfaltcentrale
Atimo project

Centraal afzuigsysteem asfaltcentrale

Een asfaltcentrale was op zoek naar een centraal afzuigsysteem dat geschikt is voor het opzuigen van stof op de werkvloer. In deze asfaltcentrale werd reeds gewerkt met een centraal afzuigsysteem dat uitgerust was met een voorafscheider. Dit afzuigsysteem was erg oud en zeer aan vervanging toe. Ook zat de voorafscheider vol met deuken. Dit is een teken dat het op te zuigen stof op de werkvloer veel brugvorming veroorzaakt. Het oude afzuigsysteem had tevens lang leidingwerk verspreid in de fabriek.

Centraal afzuigsysteem met voorafscheider

Atimo Nederland heeft hier een 15 kW centraal afzuigsysteem in combinatie met een voorafscheider ontwikkelend en geleverd. Het afzuigsysteem is zo ontwikkeld dat deze voorafscheider geen moeite heeft met brugvorming. Dit wordt bereikt dankzij een extra grote ledigingsklep waardoor er geen conische onderkant in de voorafscheider nodig was.

Een vergelijkbaar stofprobleem?

Heeft u ook te maken met veel vrijkomend stof in een asfaltcentrale? Bent u op zoek naar een soortgelijk centraal afzuigsysteem maar voor een andere toepassing? Of heeft u juist een compleet ander stofprobleem in een compleet andere toepassing? Geen probleem! Atimo Nederland heeft door jarenlange ervaring veel expertise opgedaan in het ontwikkelen van op maat gemaakte centrale afzuigsystemen. Deze afzuigsystemen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en voor tientallen soorten stof. Ook voor kleinere stofoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met een breed assortiment industriële stofzuigers bieden wij voor ieder stofprobleem een geschikte oplossing!

Contact met Atimo Nederland
Op zoek naar een oplossing voor uw stofprobleem? Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw persoonlijke bedrijfssituatie? Of heeft u vragen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088. U krijgt dan direct een technisch specialist aan de lijn die antwoord kan geven op al uw vragen. U mag ook altijd mailen naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan voor u klaar!

Demonstratie aanvragen Offerte aanvragen

Dit project is samengesteld door Atimo

driehoeken stippel blauw

Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons? 

Op maat gemaakte projecten!

Door onze jarenlange ervaring en vakkennis hebben wij een zeer
brede expertise opgedaan wat betreft industriële zuigtechniek. Door de jaren heen hebben wij al tientallen verschillende op maat gemaakte projecten mogen leveren. Van stofzuigsystemen op een Offshore schip met 650 meter leidingwerk tot stofzuigsystemen welke hete stoffen tot 400 graden Celsius opzuigen, het kan ons niet gek genoeg. Daag ons vooral uit, daar houden we van!  

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie