MISTRAL 451

  • Industriële stofzuiger en fijnstofzuiger van Atimo
  • Industriele stofzuiger voor stof opzuigen
Delfin

MISTRAL 451

De MTL 451 is een industriële stofzuiger geschikt voor het opzuigen van fijne stoffen en vaste stoffen. Deze compacte en mobiele industriële stofzuiger bestaat uit een gelakte stalen constructie en is inzetbaar in de meest uiteenlopende toepassingen binnen diverse industrieën.

Filter
Deze industriestofzuiger is uitgerust met een polyester sterfilter in stofklasse M (1 micron) en een filterschudder. Wanneer de filterschudder een paar keer op en neer bewogen wordt, zorgt dit te allen tijde voor een hoge zuigkracht.

Vuilcontainer
Opgezogen stoffen komen terecht in de vuilcontainer onder de stofzuiger, welke een opslagcapaciteit heeft van 45 liter. Wanneer de vuilcontainer volgezogen is, kan deze eenvoudig onder de machine verwijderd en geleegd worden.

Koolborstelloze motor
Het bijzondere aan deze machine is dat deze uitgerust kan worden met een koolborstelloze motor. Dit zorgt ervoor dat de machine veiliger en schoner werkt. Daarnaast zorgt een borstelloze motor ervoor dat de motorkop een aanzienlijk langere tijd meegaat.

RVS en HEPA H14 veiligheidsfilter
Indien gewenst is het mogelijk om de machine in RVS te leveren. Het is ook mogelijk om de industriële stofzuiger uit te rusten met een HEPA H14 veiligheidsfilter, wat ervoor zorgt dat de MTL 451 ingezet kan worden voor het opzuigen van gezondheidsgevaarlijke stoffen (99,995% filtratie van opgezogen stoffen).

Optioneel is de MTL 451 industriële stofzuiger ook leverbaar als persluchtstofzuiger of ATEX gecertificeerd voor ATEX Zone 22.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Spanning230 Volt
Aantal motoren1
Vermogen1,1 kW
Max. luchtdebiet215 m3/uur
Max. onderdruk2.250 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter20.600 cm2 (optioneel)
Inhoud vuilcontainer45 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen58x63x130 cm
Gewicht55 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie