DM40 met voorzetzuigmond

 • Industriële stofzuiger met voorzetzuigmond en hefbeugel
 • Industriële stofzuiger DM serie van Atimo
 • Industriële stofzuiger met hefbeugel. DM serie van Atimo
 • Industriële stofzuiger met voorzetzuigmond van Atimo
 • Banen trekken met industriële stofzuiger
 • Gymzaal of atletiekbaan schoonzuigen met industriële stofzuiger
 • Grote oppervlakken schoonzuigen met industriële stofzuiger
Delfin

DM40 met voorzetzuigmond

Wanneer u de meest krachtige stofzuiger op 230 Volt wenst, is de DM40 dé industriestofzuiger voor al uw dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Nu ook leverbaar met voorzetzuigmond, zodat bedrijfsvloeren in mum van tijd schoongemaakt kunnen worden!

De DM40 is een industriële stofzuiger werkzaam op 230 Volt en voorzien van drie krachtige motoren (3,45 kW vermogen). Daarmee is deze industriestofzuiger geschikt voor het zuigen van zwaardere materialen over langere afstanden. Diverse hoofd- en veiligheidsfilters zijn mogelijk, waaronder klasse L, M en HEPA H14.

Deze industriële stofzuiger is zeer geschikt voor het trekken van lange banen doordat deze DM40 is voorzien van een voorzetzuigmond. Atimo Nederland heeft een voorzetzuigmond ontwikkeld (met optil systeem) voor het zuigen van grote oppervlaktes, waarbij de gebruiker rechtop (ergonomisch) achter de stofzuiger aanloopt. Op deze manier zijn bedrijfsvloeren in mum van tijd schoon (zie filmpje).

Eigenschappen:

 • Maximale zuigkracht op 230 Volt (3 motoren)
 • Geschikt voor zwaardere materialen
 • Industrieel polyester hoofdfilter 2 m2 (3 m2 mogelijk)
 • Reinigbaar hoofdfilter
 • Grote vuilcontainer (50 liter)

Filtersysteem
De DM40 is voorzien van een kwalitatief hoogwaardig polyester sterfilter welke een oppervlakte heeft van 20.000 cm2 en valt onder klasse L (3 micron). Optioneel zijn diverse filters (hittebestendig-, TEFLON-,. HEPA H14 en antistatische) mogelijk, waardoor deze industriële stofzuiger in vrijwel iedere omgeving ingezet kan worden. Tevens is deze industriestofzuiger voorzien van een manometer, die zorgt voor een constante controle van het filter en mogelijke verstoppingen en/of afwijkingen van de zuigunit. Een handmatig filterschudsysteem zorgt voor een effectieve reiniging van het filter zodat de levensduur van het filter wordt verlengd. Een polyester sterfilter onderscheidt zich in kwaliteit, filtratie en een levensduur van 3 tot 5 jaar!

Atimo Nederland B.V. adviseert te allen tijde welk type filter in uw toepassing noodzakelijk is om zo uw stofzuiger te beschermen tegen bepaalde stoffen en voor een langere levensduur van het filter.

Ledigingssysteem
De DM40 is voorzien van een 50 liter vuilcontainer. Hierdoor is deze machine geschikt voor het zuigen van grotere hoeveelheden stof en andere materialen. De Delfin DM40 is voorzien van een handig hefsysteem, waardoor de vuilcontainer eenvoudig los te koppelen is van de zuigunit. Doordat de container op vier zwenkwielen staat, is deze eenvoudig te verrijden naar een stortplaats.

Toepassingen
De DM40 wordt veelal ingezet in industrieën als de betonindustrie, de voedingsmiddelenindustrie, transport- en logistieke bedrijven, recyclingbedrijven, distributiecentra, metaal industrie, verspanende industrie, houtindustrie, papier & verpakkingsindustrie, etc.

Optioneel
Optioneel is de DM40 leverbaar in:

 • Antistatische uitvoering
 • RVS uitvoering
 • Diverse hoofdfilters
 • HEPA H14 veiligheidsfilter (99,995% D.O.P)

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter30.000 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieL (3 micron)
FilterreinigingHandmatig / Mechanisch
Inhoud vuilcontainer50 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen68x63x125 cm
Gewicht65 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

DM40 met voorzetzuigmond brochure

Industriële stofzuiger met het meest krachtige vermogen op 230 volt: 3,45 kW! Daarnaast voorzien van een voorzetzuigmond zodat grote bedrijfsvloeren in mum van tijd schoongemaakt kunnen worden. Lees alle mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie