DM3 LONGOPAC

 • Industriële stofzuiger met longopac zakkensysteem
 • Industriele stofzuiger met longopac zakkensysteem
 • Vloeren reinigen met industriële stofzuiger
 • Industriële stofzuiger DM3 LP van Atimo
 • Industriële stofzuiger voor eenvoudig vervoer in bestelbusjes
 • Longopac zakkensysteem voor industriële stofzuiger
 • Stofzuigerfilters voor de DM3 LP industriële stofzuiger
Delfin

DM3 LONGOPAC

De DM3 longopac is een zeer krachtige industriële stofzuiger die door het longopac zakkensysteem ideaal is voor de vloer- en oppervlaktebehandeling. Het unieke aan de DM3 longopac industriële stofzuiger is dat de hoogte van 155 cm door middel van gasveren gereduceerd kan worden naar 130 cm, waardoor de DM3 longopac eenvoudig getransporteerd kan worden in vrachtwagens en bestelbusjes.

Deze industriële stofzuiger is werkzaam op drie krachtige by-pass motoren (230V) en heeft een vermogen van 3,45 kW.

Hoogrenderende filters met een groot filteroppervlak
Standaard is deze DM3 uitgevoerd met een 30.000 cm2 klasse M polyester sterfilter (1 micron). Optioneel kan deze industriële stofzuiger uitgevoerd worden met een 2m2 klasse L filter (3 micron). Een extra HEPA veiligheidsfilter is ook mogelijk. Een HEPA filter zorgt voor 99,995% filtratie van gezondheidsgevaarlijke stoffen.

Reinigingssysteem filter
Deze industriestofzuiger is voorzien van een handmatig filterschudsysteem. Dit mechanische systeem zorgt voor een effectieve reiniging van het hoofdfilter, waardoor de levensduur van het filter aanzienlijk wordt verlengd. Ook blijft de zuigkracht op deze manier gewaarborgd.

Longopac
Iedere machine (of gereedschap) die gebruikt wordt bij oppervlaktebehandeling genereert grote hoeveelheden stof of puin. De stof die hier ontstaat moet zo veel mogelijk worden verwijderd, omdat deze stof bij inademing zeer gevaarlijk is voor de gezondheid van medewerkers. Een longopac zakkensysteem is het veiligste systeem om dit te doen. Een longopac zakkensysteem is gemakkelijk in gebruik en veilig voor de medewerkers, omdat ze nooit in contact komen met het stof. Het opgezogen stof wordt in een 20 meter lange longopac zak bewaard, die naar behoefte kan worden afgeknipt. De longopac zak kan worden afgesloten met plastic klemmen (ty-raps), waardoor het materiaal niet in de omgeving kan worden verspreid.

Voordelen van een longopac systeem:

 • Veilig voor de medewerkers
 • Gemakkelijk te gebruiken en stofvrij werken
 • Altijd een nieuwe zak beschikbaar en klaar om gebruikt te worden
 • Voorzien van praktische kunststof klemmenhouder

Makkelijk te transporteren
De DM3 longopac kan in de meeste vrachtwagens en bestelwagens worden vervoerd, zelfs als deze niet met een zeildoek bedekt is. Het nieuwe, praktische gasveren-systeem maakt het mogelijk om de hoogte van de stofzuiger te verkleinen naar 130 cm, zodat deze industriële stofzuiger in de meeste bestelwagens past.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieM (1 micron)
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen80x66x155 cm
Gewicht70 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

DM3 LP brochure

De DM3 is een zeer krachtige industriële stofzuiger die door het longopac zakkensysteem ideaal is voor bijvoorbeeld vloer- en oppervlaktebehandeling. Daarnaast is deze stofzuiger door een uniek gasverensysteem in hoogte te reduceren naar 130 cm, voor eenvoudig vervoeren. Lees alle mogelijkheden in de brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie