Processierupszuiger

  • Processierups stofzuiger van Atimo voor bestrijding processierups
  • Bestrijding eikenprocessierups middels processierups zuigers van Atimo
  • Eikenprocessierups zuiger van Atimo Nederland voor de eikenprocessierups bestrijding
  • Processierups stofzuiger voor het verwijderen van de processierups
  • Eikenprocessierups zuiger voor het verwijderen van de processierups
Delfin

Processierupszuiger

De processierups is in een steeds groter deel van Nederland een jaarlijks terugkerend probleem. In eerste instantie zagen we de processierups alleen in Brabant en Limburg, maar de rups heeft inmiddels ook Gelderland, Overijssel, Zeeland, Utrecht, Zuid-Holland en het noorden van Nederland gevonden. Een groot terugkerend probleem dat zich met name in de zomermaanden voordoet. De processierups stofzuiger biedt oplossing!

Het bestrijden van de processierups
Atimo Nederland BV is dé specialist op het gebied van ontstoffing- en afzuigtechnieken. Zo zijn we óók gespecialiseerd in het leveren van mobiele afzuiginstallaties waarmee de eikenprocessierups bestreden kan worden. Atimo Nederland heeft een aantal samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven in Nederland die gespecialiseerd zijn in het bestrijden van de rups, die gebruikmaken van onze processierups stofzuigers. Deze stofzuigers worden door ons veelal verkocht aan overheidsinstellingen, hoveniers en recreatiebedrijven.

Processierups stofzuiger voor EPR bestrijding
Met onze processierups stofzuiger kunnen bomen snel en effectief worden ontdaan van de processierups. Brandhaartjes van de diertjes worden opgevangen en kunnen door het gebruikte filter niet vrijkomen. De rupsjes en de brandhaartjes worden opgevangen in een puinzak, die eenvoudig te vervangen is wanneer deze vol is. EPR bestrijding is hiermee makkelijk, snel en effectief!

De processierupsstofzuiger is werkzaam op 230 Volt en kan daardoor op vrijwel iedere locatie worden ingezet voor EPR bestrijding. Dankzij drie krachtige by-pass motoren wordt het volledige vermogen (3,45 kW) uit 230V opgenomen en is het hierdoor de krachtigste stofzuiger op netstroom.

Het filter
Deze stofzuiger is voorzien van een polyester sterfilter en een HEPA veiligheidsfilter, zodat gebruikers op een veilige manier de processierupsen kunnen opzuigen.

Toepassingen:
Gemeente instellingen, hoveniers, overheden, recreatiebedrijven, etc.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter & HEPA veiligheidsfilter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieM (1 micron) + HEPA H14
FilterreinigingHandmatig / Mechanisch
Inhoud vuilcontainer60 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen67x66x134 cm
Gewicht70 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Processierupsstofzuigers brochure

Last van de eikenprocessierups of wilt u de processierups bestrijden? Met de processierupsstofzuigers van Atimo kunt u de rups en de vervelende brandharen veilig en efficiënt opzuigen. Lees alles over de mogelijkheden in onze processierupsfolder.

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie