XTRACTOR 3BP

  • Stofzuiger met longopac zakkensysteem geschikt voor vloeren frezen
  • Industriële stofzuiger voor vloeren frezen
  • Industriezuiger voor vloeren frezen
  • Stofzuigerfilters voor industriële stofzuigers
  • Longopac zakkensysteem voor industriële stofzuiger van Atimo
  • Longopac zakkensysteem voor industriële stofzuiger
Delfin

XTRACTOR 3BP

De XTRACTOR 3BP/2BL is een krachtige industriële stofzuiger welke bij uitstek geschikt is voor het opzuigen van fijnstof. De compacte bouw (in hoogte verstelbaar) zorgt ervoor dat deze industriële stofzuigers mobiel zijn en daardoor in zeer veel industrieën ingezet kunnen worden. Zo zijn de XTRACTOR stofzuigers bijvoorbeeld zeer geschikt voor het opzuigen van fijnstof dat vrijkomt bij vloer frezen.

Motoren
Deze XTRACTOR industriële stofzuiger is leverbaar in twee uitvoeringen, de 3BP en de 2BL. De XTRACTOR 3BP is uitgerust met 3 krachtige by-pass motoren. Deze uitvoering van de industriële stofzuiger heeft een vermogen van 3,45 kW.

De 2BL industriële stofzuiger is voorzien van twee brushless motoren, welke een gezamenlijk vermogen hebben van 2,2 kW. Het voordeel van brushless motoren is dat deze bijna geen slijtage vertonen.

Filter
De XTRACTOR industriezuiger is uitgerust met een zeer groot polyester patroonfilter in stofklasse M (1 micron). Het filteroppervlakte bedraagt 57.000 cm2. Optioneel zijn deze industriële stofzuigers uit te rusten met een HEPA veiligheidsfilter (26.500 cm2 filteroppervlakte). Een HEPA filter maakt het mogelijk om gezondheidsgevaarlijke stoffen met een filtratiegraad van 99,995% veilig op te zuigen.

Longopac zakkensysteem
Opgezogen stof komt terecht in de 20 meter longopac zak. Eenmaal klaar met werkzaamheden kan de longopac zak eenvoudig afgeknoopt en afgeknipt worden. Hierna kan de gebruiker weer eenvoudig verder met het opzuigen van stof en materiaal.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
XTRACTOR 3BP
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester patroonfilter
Oppervlakte hoofdfilter57.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.000 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieM (1 micron)
Inhoud vuilcontainerZak 20 meter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet70 dB (A)
Afmetingen65x91x190 cm
Gewicht140 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

XTRACTOR 3BP brochure

De XTRACTOR 3BP is een krachtige industriële stofzuiger welke bij uitstek geschikt is voor het opzuigen van fijnstof. De compacte bouw (welke in hoogte verstelbaar is) zorgt ervoor dat deze stofzuiger in veel industrieën ingezet kan worden. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie