DG 70 EXP

 • Industriële stofzuiger op 380 Volt voor het stofzuigen in de zware industrie
 • Stofzuiger filters voor industriële stofzuigers van Atimo
 • Industriële stofzuiger op krachtstroom met onderhoudsarme zijkanaalventilator
 • Bedieningspaneel van een zware industriële stofzuiger
 • Krachtstroom stofzuiger voor de zware industrie
Delfin

DG 70 EXP

De Delfin DG 70 EXP (5,5 kW) is een industriële stofzuiger (380V) die geschikt is voor de zwaardere toepassingen, continu gebruik en extreme stofbelasting. Standaard is de DG 70 EXP uitgerust met een reinigbaar klasse M (1) polyester patroonfilter (80.000 cm2) en kan uitgerust worden met een klasse H14 HEPA filter (52.000 cm2). Door het grote filteroppervlakte is de stofbelasting tot een minimum teruggebracht. Het filtersysteem en het longopac zakkensysteem zorgen ervoor dat de gebruiker stofvrij kan werken en niet meer wordt blootgesteld aan gezondheidsgevaarlijke stoffen. De DG 70 EXP is bij uitstek geschikt voor het opzuigen van asbest

Voordelen:

 • Totale filteroppervlakte (132.000 cm2)
 • Stofvrij werken (99% filtratie)
 • Longopac zakkensysteem (20 meter)
 • Geschikt voor continu gebruik en zware belasting
 • Hoofdfilter handmatig reinigbaar
 • Stofzuiger voor asbest

De zuigkracht wordt geleverd door een krachtige zijkanaalventilator en levert een vermogen van 5,5 kW. De zijkanaalventilator is onderhoudsarm, geschikt voor continu gebruik en is zeer stil. Daarnaast is de zuigunit voorzien van een manometer. Deze zorgt voor een constante controle op het filter en controleert de zuigunit op eventuele verstoppingen en/of afwijkingen.

Filtersysteem:
Het filter is geplaatst en beschermd in een stalen filterkamer en bestaat uit een polyester sterfilter met extra groot filteroppervlak (80.000 cm2) en een hoge filtratie efficiëntie (klasse M). Het toevoegen van een extra veiligheidsfilter, namelijk een HEPA filter (klasse H14), zorgt ervoor dat schadelijke stofdeeltjes voor 99,995% worden gefilterd. Dit veiligheidsfilter heeft een oppervlakte van 52.000 cm2 waardoor de totale oppervlakte uitkomt op 132.000 cm2.

Reinigingssysteem filter:
Standaard zijn de zuigunits van Delfin voorzien van een handmatig filterschudsysteem. Dit systeem zorgt voor een effectieve reiniging van het hoofdfilter waardoor de levensduur van het filter aanzienlijk wordt verlengd en blijft de zuigkracht gewaarborgd.

Longopac systeem:
Een longopac zakkensysteem maakt het de gebruiker mogelijk om geheel stofvrij te werken. Een plastic zak welke een lengte heeft van 20 meter, kan worden verzegeld en op elk gewenste lengte worden afgekoppeld. Deze manier van werken is ideaal wanneer de gebruiker met gevaarlijke en giftige stoffen moet werken (asbest).

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Spanning380 Volt
Aantal motoren1
Vermogen5,5 kW
Max. luchtdebiet550 m3/uur
Max. onderdruk3.000 mmH2O
Type filterPolyester patroonfilter
Oppervlakte hoofdfilter80.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter52.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingAutomatisch
Inhoud vuilcontainerZak 20 meter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet75 dB (A)
Afmetingen66x118x190 cm
Gewicht215 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie