Processierups zuiger compact

  • Compacte processierups zuiger
  • Bestrijding eikenprocessierups middels processierups zuigers van Atimo
  • Eikenprocessierups zuiger van Atimo Nederland voor de eikenprocessierups bestrijding
Delfin

Processierups zuiger compact

De MTL 452 DS PRZ is een processierups stofzuiger voor de veilige en milieuvriendelijke bestrijding van eikenprocessierupsen. Deze processierups zuiger is uitgerust met twee motoren en is werkzaam op 230 Volt, waardoor deze unit vanaf vrijwel elke plek inzetbaar is. Met een vermogen van 2,3 kW kan deze machine ingezet worden voor het effectief, snel en eenvoudig verwijderen van eikenprocessierupsen.

Eikenprocessierups verwijderen
Voor het snel en veilig verwijderen van eikenprocessierupsen wordt deze eikenprocessierups zuiger volledig startklaar geleverd. Dit houdt in dat de machine wordt uitgerust met een machinekoppeling, zuigslang, verlengbuis en een zakhouderring. Hierdoor kunt u direct van start!

Filterpakket
De MTL 452 DS PRZ is naast een polyester sterfilter in stofklasse M uitgerust met een HEPA H14 veiligheidsfilter. Dit HEPA filter filtert de opgezogen brandharen met een filtratiegraad van 99,995%. Hierdoor worden deze brandharen niet uitgestoten en is het voor de gebruiker veilig om de bestrijdingswerkzaamheden voort te zetten. De processierupsen worden opgeslagen in de vuilcontainer.

Vuilcontainer met puinzak
De opgezogen nesten komen terecht in de vuilcontainer, welke zich onderaan de machine bevindt. De vuilcontainer heeft een opslagcapaciteit van 45 liter en is voorzien van een puinzak welke wordt vastgezet met een zakhouderring.

Nadat de vuilcontainer volgezogen is, kan deze eenvoudig onder de machine vandaan gereden worden. De processierupsen en brandharen zijn verzameld in de puinzak, welke op een veilige manier verwijderd en vervangen kan worden. Daarna kunt u weer veilig verder met het verwijderen van eikenprocessierupsen.

Naast deze twee motorige EPR zuiger hebben wij ook processierupsstofzuigers in het programma welke voorzien van 3 motoren en/of een longopac zakkensysteem. Deze modellen vindt u hier!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
Processierups zuiger compact
Spanning230 Volt
Aantal motoren2
Vermogen2,3 kW
Max. luchtdebiet360 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter & HEPA veiligheidsfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter28.000 cm2
Filter efficiëntieL + H
Inhoud vuilcontainer45 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen53x60x120 cm
Gewicht55 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Processierupsstofzuigers brochure

Last van de eikenprocessierups of wilt u de processierups bestrijden? Met de processierupsstofzuigers van Atimo kunt u de rups en de vervelende brandharen veilig en efficiënt opzuigen. Lees alles over de mogelijkheden in onze processierupsfolder.

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie