Accu stofzuiger DM3 BT

 • Accu stofzuiger voor de industrie
 • Batterij stofzuiger
 • Accu stofzuiger met container voor stof
 • Accupakket van een accu stofzuiger voor de industrie
 • Accu stofzuiger voor de industrie
 • Industriële stofzuiger op accu voor de industrie
Delfin

Accu stofzuiger DM3 BT

De DM3 BT is onze nieuwste accu stofzuiger. Deze Delfin stofzuiger is werkzaam op 2 x 12 volt batterij. Bij dit model is de accu ingebouwd in het frame, waardoor deze stofzuiger op accu overal op te laden is. Daarnaast is deze accu stofzuiger voorzien van drie motoren die extra zuigkracht genereren. Doordat deze accu stofzuiger voorzien is van drie motoren, is deze accuzuiger wel iets zwaarder, maar evengoed eenvoudig te verplaatsen over uw gladde vloer.

Optioneel kan deze Delfin stofzuiger op batterij voorzien worden van een voorzetzuigmond. Een voorzet zuigmond maakt het mogelijk om grotere ruimtes (bijvoorbeeld grote magazijnen) in een handomdraai schoon te maken. Ook bent u bij Atimo Nederland aan het juiste adres voor stofzuiger accessoires, waardoor het mogelijk is om opslag, stellingen en lichtbalken grondig te reinigen.

Eigenschappen:

 • Geen stroomvoorziening nodig
 • Lange werktijd
 • Industriële uitvoering (polyester sterfilter)
 • Sterke zuigkracht
 • Geschikt voor het zuigen van grote oppervlaktes

Filtersysteem
Deze accu stofzuiger beschikt over een zeer industrieel polyester sterfilter. Dit filter wordt ook gebruikt voor onze andere industriële stofzuigers. Het filter betreft een klasse L filter met een oppervlakte van maar liefst 30.000 cm2.

Reinigingssysteem filter
De DM3 BT is standaard uitgerust met een handmatige filterschudder. Deze handmatige filterschudder zorgt ervoor dat het filter optimaal gereinigd wordt zodat verzadiging van het filter zo lang mogelijk wordt uitgesteld en daardoor de levensduur verlengd wordt.

Opvangcontainer
Het opgezogen vuil wordt opgevangen in een container met een inhoud van 30 liter. De accu stofzuiger is voorzien van een handig hefsysteem aan weerszijde van de machine, waardoor de vuilcontainer eenvoudig te legen is.

Meer weten?
Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 072 562 8088 of vul het contactformulier in! U mag ook altijd mailen naar info@atimo-nederland.nl

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
DM3 BT
Spanning24 Volt
Aantal motoren3
Vermogen1,23 kW
Max. luchtdebiet324 m3/uur
Max. onderdruk1.200 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieL (3 micron)
Inhoud vuilcontainer30 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet72 dB (A)
Afmetingen109x63x125 cm
Gewicht150 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

DM3 BT brochure

De DM3 BT accu stofzuiger is werkzaam op 2 x 12 Volt batterijen en kan worden voorzien van een voorzetzuigmond om grote ruimtes in een mum van tijd schoon te zuigen. Lees alles over de mogelijkheden van deze stofzuiger in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie