Dragonfly 25 1100m3/h

  • Dragonfly 25 vacuümunit met hopper van Atimo
  • Vacuümunit Dragonfly 25
  • Vacuümhopper en vacuümunit op aanhangwagen
  • 1100 m3/uur vacuümunit Dragonfly 25
  • Vacuümunit met hopper en Big Bag afzakken
  • Krachtige vacuümunit op Diesel en gebouwd op aanhangwagen
Sibilia vacuümaanhanger

Dragonfly 25 1100m3/h

De Dragonfly is een nieuw concept vacuümunit en is leverbaar in twee verschillende modellen, namelijk de Dragonfly 25 met 23 kW vermogen en de Dragonfly 40 met 55 kW vermogen. Beide vacuümunits worden aangedreven door een gekoelde diesel brandstofmotor, welke een zéér krachtige lobben vacuümpomp aandrijft en daardoor geheel onafhankelijk is van stroomvoorzieningen.

Zuigwagen
De Dragonfly 25 is gebouwd op een aanhangwagen (zuigwagen) waardoor de machine tijdens gebruik eenvoudig verplaatst kan worden (klein rijbewijs), wat een groot voordeel is ten opzichte van andere centraal gepositioneerde Heavy Duty stofzuigers. Tevens zorgt dit ervoor dat de Dragonfly eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken kan komen. Optioneel is het ook mogelijk om de Dragonfly te leveren zonder aanhangwagen, zodat deze op uw eigen aanhangwagen geplaatst kan worden.

50% vacuüm
De Dragonfly 25 behaalt dankzij een efficiënte lobe pomp een onderdruk van maar liefst 50%, waardoor deze machine in staat is om zwaardere materialen over een lange afstand te transporteren. Naast zware materialen is het ook mogelijk om lichte stoffen te op te zuigen.

Het filter
Voor de motor en de vacuümpomp zit een grote cycloon welke is uitgevoerd met een industrieel filter. Dit filter heeft een filteroppervlakte van 72.000 cm2 en zorgt ervoor dat de meeste fijnstoffen effectief gefilterd worden. Optioneel kan de Dragonfly 25 uitgevoerd worden met een HEPA H14 veiligheidsfilter (oppervlakte 18.000 cm2) zodat gezondheidsgevaarlijke stoffen veilig opgezogen kunnen worden.

Inzet
Opgezogen stoffen komen terecht in de voorafscheider. Door middel van een hydraulisch systeem is lediging zeer makkelijk en snel. Via een vlinderklep voorzien van haken, kan het opgezogen materiaal geledigd worden in Big Bags.

Meer weten over deze vacuümunit op aanhangwagen en de mogelijkheden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Model:
Dragonfly 25
Aantal cilinders1
Vermogen23 kW
Max. luchtedebiet1.100 m3/uur
Max. onderdruk5.000 mmH2O
Oppervlakte hoofdfilter72.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter18.000 cm2
FilterreinigingReturn pulse
Inhoud vuilcontainer710 liter
Inlaat diameter100 mm
Gewicht1.650 kg

De machine in het echt bekijken?

Demonstratie? Wij komen langs!

Wilt u deze krachtige vacuümaanhanger graag in het echt zien? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een demonstratie. Tijdens ons bezoek kunt u de machine bekijken, de zuigkracht ervaren en de vele mogelijkheden ontdekken. Wij laten graag zien hoe de DF serie werkt en hoe deze stofzuiginstallatie uw stofprobleem kan verhelpen. Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Dragonfly 25 brochure

De Dragonfly 25 maakt het mogelijk om verschillende soorten stof, afval en restmateriaal eenvoudig en snel op te zuigen in de zware industrie. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie