S10 Diesel 2000m3/h

 • Vacuümunit op diesel - Diesel stofzuiger
 • Stofzuigsysteem met vacuümunit en voorafscheider
 • Asbest stofzuiger op aanhangwagen
 • Industriële stofzuiger met heftruckinlaten
 • Industriële stofzuiger met voorafscheider
 • Stofzuigsysteem met cycloon voorafscheider
 • Vacuümunit met cycloon voorafscheider
 • Vacuümunit zuigsysteem
Sibilia vacuümunit

S10 Diesel 2000m3/h

Deze S10 Diesel is het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van industriële zuigsystemen en het bouwen van vacuümpompen en worden over de hele wereld in tal van industrieën toegepast.

De S10 Diesel kan worden ingezet in vrijwel elke omgeving waar reiniging of het vervoer van grote hoeveelheden stoffen, granulaire, vloeibare of modderige materialen welke moeten worden opgevangen in containers, silo's of voorafscheiders van 1 m3 of meer.

Voordelen:

 • Geschikt voor bulk zuigen
 • Geschikt voor zeer grote centrale afzuigsystemen
 • Mobiel verplaatsbaar
 • Custom made bouwen
 • Verkrijgbaar in elektrisch- en diesel uitvoering

De Sibilia Serie is ontworpen voor het gebruik in zeer moeilijke en zware omstandigheden. De gekoelde Lobe pomp welke wordt aangedreven wordt door een dieselmotor levert een vermogen van 66 kW, die de zuigunit voorziet van een krachtig vacuüm niveau. In combinatie met industriële filters (25,5 m2) is deze zuigunit geschikt voor het langdurig achtereen zuigen van lichte en zware materialen welke over een lange afstand getransporteerd moeten worden alvorens deze kunnen worden afgevoerd in een voorafscheider, welke op diverse manieren kan worden samengesteld.

Filtersysteem:
De stoffen die via de voorafscheider alsnog de zuigunit binnen worden gezogen komen terecht in de filterkamer. In de filterkamer is het hoofdfilter gemonteerd dat uit verschillende lamellen bestaan. Het filter is geplaatst in een stalen geraamte en heeft een oppervlakte van 160.000 cm2 (16 m2). Voor de extreem kleine stofdeeltjes die het hoofdfilter weten te passeren is er een extra veiligheidsfilter geplaatst om de pomp te beschermen. Standaard wordt dit veiligheidsfilter geleverd in klasse M en optioneel is klasse H leverbaar (HEPA/99,997% filtratie). Het oppervlakte van het veiligheidsfilter bedraagt 95.000 cm2 (9,5 m2). 

Reinigingssysteem hoofdfilter:
Het hoofdfilter creëert een koek laag op het filter en zorgt zo voor de beste filtratie van stoffen. Bij een hoog stofaanbod is het belangrijk dat het filterelement op een juiste manier wordt gereinigd. De S10 is daarom standaard uitgerust met elektrisch schudsysteem dit het filter reinigt. Voor preventief onderhoud van de filterkamer is deze eenvoudig te bereiken door middel van een deur.

Vuilkamer:
Onder de filterkamer zit een vuilkamer die de stoffen opvangt van het hoofdfilter wanneer deze door het schudsysteem is gereinigd. De inhoud van deze kamer bedraagt 150 liter. Deze vuilkamer is voorzien van een volmelder die de gebruiker waarschuwt wanneer deze vol is. Door middel van een deur kan men de vuilkamer bereiken.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Model:
S10
Vermogen66 kW
Max. luchtedebiet2.000 m3/uur
Max. onderdruk7.000 mmH2O
Oppervlakte hoofdfilter160.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter95.000 cm2
FilterreinigingElektrisch
Inhoud vuilcontainer150 liter (voorafscheider vereist)
Inlaat diameter80 - 100 mm
Afmetingen254x155x210 cm
Gewicht2.200 kg
Brandstof verbruik9,5 liter per uur

Advies nodig?

Wij stellen dit systeem op maat samen. 

De Sibilia Heavy Duty vacuümunits kunnen zowel als mobiel stofzuigsysteem en als centraal stofzuigsysteem ingezet worden. Wat daarin het beste is, hangt volledig af van uw bedrijfssituatie en uw persoonlijke wensen. Op basis van het op te zuigen stof/materiaal en de hoeveelheid daarvan, selecteren we de geschikte Heavy Duty vacuümunit met benodigde voorafscheider. Om het stofzuigsysteem af te maken worden de geschikte zuigslangen en eventueel het benodigde leidingwerk samengesteld. Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!

Neem contact op

S10 vacuümunit brochure

De S10 kan worden ingezet in vrijwel elke omgeving waar reiniging of het vervoer van grote hoeveelheden stoffen, granulaire, vloeibare of modderige materialen nodig is. Lees alles over de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie