S20 Diesel 3200m3/h

 • Krachtige vacuümunit welke door diesel wordt aangedreven
 • Offshore stofzuigsysteem welke als centraal stofzuigsysteem op een schip wordt ingezet
 • Centraal stofzuigsysteem voor het opzuigen van kiezelstenen
 • Vacuümunits voor de offshore voor plaatsing op een schip
 • Mobiel stofzuigsysteem voor de zware industrie
 • Mobiele stofzuiginstallatie welke door diesel wordt aangedreven
Sibilia vacuümunit

S20 Diesel 3200m3/h

Deze S20 Diesel is het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van industriële zuigsystemen en het bouwen van vacuümpompen en worden over de hele wereld in tal van industrieën toegepast.

De S20 Diesel kan ingezet worden in vrijwel elke omgeving waar reiniging of het vervoer van grote hoeveelheden stoffen, granulaire, vloeibare of modderige materialen welke moeten worden opgevangen in containers, silo's of voorafscheiders van 1 m3 of meer.

Voordelen:

 • Geschikt voor bulk zuigen
 • Geschikt voor zeer grote centrale afzuigsystemen
 • Mobiel verplaatsbaar
 • Custom made bouwen
 • Verkrijgbaar in elektrische- en diesel uitvoering

De Sibilia Serie is ontworpen voor het gebruik in zeer moeilijke en zware omstandigheden. De gekoelde Lobe pomp welke wordt aangedreven wordt door een dieselmotor levert een vermogen van 97 kW, die de zuigunit voorziet van een krachtig vacuüm niveau. In combinatie met industriële filters (39 m2) is deze zuigunit geschikt voor het langdurig achtereen zuigen van lichte en zware materialen welke over een lange afstand getransporteerd moeten worden alvorens deze kunnen worden afgevoerd in een voorafscheider, welke op diverse manieren kan worden samengesteld.

Filtersysteem:
De stoffen die via de voorafscheider alsnog de zuigunit binnen worden gezogen komen terecht in de filterkamer. In de filterkamer is het hoofdfilter gemonteerd die uit verschillende lamellen bestaan. Het filter is geplaatst in een stalen geraamte en heeft een oppervlakte van 260.000 cm2 (26 m2). Voor de extreem kleine stofdeeltjes die het hoofdfilter weten te passeren is er een extra veiligheidsfilter geplaatst om de pomp te beschermen. Standaard wordt dit veiligheidsfilter geleverd in klasse M en optioneel is klasse H leverbaar (HEPA/99,997% filtratie). Het oppervlakte van het veiligheidsfilter bedraagt 130.000 cm2 (13 m2). 

Reinigingssysteem hoofdfilter:
Het hoofdfilter creëert een koeklaag op het filter en zorgt zo voor de beste filtratie van stoffen. Bij een hoog stofaanbod is het belangrijk dat het filterelement op een juiste manier wordt gereinigd. De S20 is standaard uitgerust met elektrisch schudsysteem die het filter reinigt. Voor preventief onderhoud van de filterkamer is deze eenvoudig te bereiken door middel van een deur.

Vuilkamer:
Onder de filterkamer zit een vuilkamer die de stoffen opvangt van het hoofdfilter wanneer deze door het schudsysteem zijn gereinigd. De inhoud van deze kamer bedraagt 150 liter. Deze vuilkamer is voorzien van een volmelder die de gebruiker waarschuwt wanneer deze vol is. Voor preventief onderhoud van de filterkamer is deze eenvoudig te bereiken door middel van een deur.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Model:
S20
Vermogen97 kW
Max. luchtedebiet3.200 m3/uur
Max. onderdruk7.000 mmH2O
Oppervlakte hoofdfilter260.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter130.000 cm2
FilterreinigingElektrisch
Inhoud vuilcontainer150 liter (voorafscheider vereist)
Inlaat diameter100 - 120 mm
Afmetingen250x185x246 cm
Gewicht2.950 kg
Brandstof verbruik15,3 liter per uur

Advies nodig?

Wij stellen dit systeem op maat samen. 

De Sibilia Heavy Duty vacuümunits kunnen zowel als mobiel stofzuigsysteem en als centraal stofzuigsysteem ingezet worden. Wat daarin het beste is, hangt volledig af van uw bedrijfssituatie en uw persoonlijke wensen. Op basis van het op te zuigen stof/materiaal en de hoeveelheid daarvan, selecteren we de geschikte Heavy Duty vacuümunit met benodigde voorafscheider. Om het stofzuigsysteem af te maken worden de geschikte zuigslangen en eventueel het benodigde leidingwerk samengesteld. Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!

Neem contact op

S20 vacuümunit brochure

De S20 vacuümunit is ontworpen voor het gebruik in zeer moeilijke en zware omstandigheden. Deze zuigunit is geschikt voor het langdurig achtereen zuigen van lichte en zware materialen over lange afstanden. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie