TECNOIL 100 MPI

  • Oliezuiger met opvoerpomp TC 100 MPI
  • Oliezuiger voor het veilig opzuigen van olie
  • Oliezuiger voor het opzuigen van olie en vloeistof
  • Olie en vloeistof opzuigen
  • Legen container van oliezuiger
Delfin

TECNOIL 100 MPI

Deze oliezuiger is geschikt voor het opzuigen van diverse vloeistoffen, zoals koelvloeistoffen en oliën in combinatie met spanen. De TC 100 MPI oliezuiger is werkzaam op 230 Volt, beschikt over drie motoren voor extra veel zuigkracht en heeft 3,45 kW vermogen. Hierdoor is deze oliezuiger zeer geschikt voor spaanafname en oliewinning en voor onderhoud van CNC-machines!

Vuilcontainer
De TC 100 MPI is uitgevoerd met een 100 liter vuilcontainer voor het opvangen van opgezogen vloeistoffen. Tegelijkertijd beschikt deze oliezuiger over een 40 liter stalen zeef voor het apart afvangen van uw spanen. Deze stalen zeef bevat een geperforeerde plaat die een standaard spaanfiltratie heeft van DN = 2 mm (fijnere doorlaatgrootte mogelijk op aanvraag). Ook is deze oliezuiger compact en handzaam van formaat en daardoor zeer mobiel. Dat maakt deze industriële stofzuiger dé ideale olie- en spanenzuiger voor de meest uiteenlopende toepassingen voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Vlottersysteem
Een elektrisch vlottersysteem voorkomt dat de vuilcontainer te vol gezogen wordt. Wanneer de vuilcontainer volgezogen is, zorgt het vlottersysteem er automatisch voor dat de oliezuiger stopt met zuigen. Na het legen van de container kunt u verder met zuigen.

Specialiteit: opvoerpomp
Deze oliezuiger is uitgerust met een onafhankelijke pomp. Dit heeft als grote voordeel dat het mogelijk is om zowel oliën te zuigen als te ledigen, tegelijkertijd! Hierdoor hoeft u nooit meer te wachten totdat uw oliezuiger is geledigd voordat u verder kunt met zuigen.

Voordelen
  • Compacte en handzame machine
  • Complete gelakte stalen constructie
  • Mogelijk om te zuigen en te ledigen tegelijkertijd

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
TC 100 MPI
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filter3D Superweb
Capaciteit tank vloeistoffen100 liter
Capaciteit vaste stoffen40 liter
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen67x66x125 cm
Gewicht70 kg
LedigingOpvoerpomp 160 l/m

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

TECNOIL 100 MPI brochure

Deze oliezuiger is geschikt voor het opzuigen van diverse vloeistoffen, zoals koelvloeistoffen en oliën in combinatie met spanen. Werkzaam op 230 Volt en beschikt over 3 motoren die zorgen voor een vermogen van 3,45 kW. Spanen kunnen apart afgevangen worden. Lees alle mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie