EMI CWR 230

  • Cleanroom stofzuiger voor cleanroom afzuiging
  • Cleanroom stofzuiger voor afzuiging van stoffen en materialen in cleanrooms
Krahnen

EMI CWR 230

Atimo Nederland heeft diverse specialisatiegebieden, waaronder cleanroom afzuiging. Onze cleanroom stofzuigers voldoen aan de strenge eisen van ISO klasses welke bepaald zijn volgens de US Federal Standard 209. Daarnaast bevatten de cleanroom stofzuigers modulaire constructies zodat eenvoudige demontage, reiniging en/of eventuele inspectie van de stofzuigers mogelijk is.

4-traps filtersysteem
De EMI CWR 230 cleanroom stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en is geschikt voor het opzuigen van droge stoffen. Deze cleanroom stofzuiger is voorzien van een 4-traps filtersysteem. Dit betekent dat naast een stofklasse M filter, een HEPA H14 veiligheidsfilter en een ULPA U15 filter (filtratiegraad van 99,9995%), deze stofzuiger ook voorzien is van een uitblaasfilter boven de motor, die zorgt voor een maximale eindfiltratie van mogelijke carbondeeltjes welke afkomstig zijn van de motor en/of luchtstroom.

ATEX certificering mogelijk
Standaard is deze stofzuiger uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Indien gewenst kan deze cleanroom stofzuiger geleverd worden met een ATEX certificaat, zodat deze stofzuiger ook ingezet mag worden voor het opzuigen van brand- en explosiegevaarlijke stoffen.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Krahnen
Model:
EMI CWR 230
Spanning230 Volt
Aantal motoren1
Vermogen1 kW
Max. luchtdebiet165 m3/uur
Max. onderdruk205 mbar
Type filter4-traps fitlersysteem
Oppervlakte hoofdfilter9.800 cm2
Inhoud vuilcontainer10 liter
Inlaat diameter38 mm
Geluid debiet72 dB (A)
Afmetingen65x42x42 cm
Gewicht16 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Cleanroom stofzuigers voor de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie

De farmaceutische-en voedingsmiddelenindustrie moeten elke vorm van besmetting vermijden om de hoogste kwaliteit van het eindproduct te kunnen garanderen. Onze cleanroom stofzuigers helpen dit te realiseren. Bekijk de mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie