NES CR 230

  • Gecertificeerde cleanroomzuiger voor het veilig opzuigen van stof in cleanrooms
Krahnen

NES CR 230

De cleanroom stofzuigers van Atimo Nederland voldoen aan de strenge ISO klasses tot aan klasse 5, welke bepaald zijn volgens de US Federal Standard 209. Binnen de cleanroom stofzuigers heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij onze cleanroom stofzuigers leveren met 230 Volt, 380 Volt of persluchtaandrijving en zijn ze geschikt voor diverse toepassingen, waaronder nat en droog zuigen. De cleanroomstofzuigers bevatten modulaire constructies zodat eenvoudige demontage, reiniging en/of eventuele inspectie van de stofzuiger mogelijk is.

NES CR 230 cleanroom stofzuiger
De NES CR 230 cleanroom stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en is geschikt voor ISO klasse 5. Standaard is deze cleanroom stofzuiger uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Optioneel is de NES CR 230 te leveren met een ATEX certificaat, zodat brand- en explosiegevaarlijke stoffen veilig opgezogen kunnen worden. Ook is het mogelijk om dit model cleanroom stofzuiger te leveren op krachtstroom (380 Volt) of persluchtaandrijving.

3-weg filtersysteem
Het 3-weg filtersysteem zorgt voor een optimale filtratie van de gezogen stoffen. Een papierenzak (stofklasse M, 1 micron) zorgt ervoor dat de grovere stofdeeltjes voor 99,995% worden afgevangen en ontziet zo het hoofdfilter. Het hoofdfilter bestaat uit een H14/U15 filter welke voor een afscheidingsgraad van 99,9995% zorgt. Boven de motor is standaard een extra veiligheidsfilter (H14/U15 > 99,9995%) gemonteerd die ervoor zorgt dat mogelijke carbon stofdeeltjes, welke afkomstig zijn van de motor of luchtstroom, volledig worden gefilterd zodat een steriele omgeving gewaarborgd is.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Krahnen
Model:
NES CR 230
Spanning230 Volt
Aantal motoren1
Vermogen1 kW
Max. luchtdebiet150 m3/uur
Max. onderdruk1.700 mmH2O
Oppervlakte hoofdfilter53.800 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron) + HEPA H14 + U15 (99,999%)
Inhoud vuilcontainer25 liter
Geluid debiet67 dB (A)
Afmetingen61x51x89 cm
Gewicht30 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Cleanroom stofzuigers voor de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie

De farmaceutische-en voedingsmiddelenindustrie moeten elke vorm van besmetting vermijden om de hoogste kwaliteit van het eindproduct te kunnen garanderen. Onze cleanroom stofzuigers helpen dit te realiseren. Bekijk de mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie