CWR 8 & CWR 10

  • Cleanroomstofzuiger CRW 8 en CWR 10
Krahnen

CWR 8 & CWR 10

De CWR 8 & CWR 10 cleanroom stofzuigers van Atimo Nederland zijn werkzaam op perslucht en geschikt voor het opzuigen van droge en natte stoffen. Deze stofzuigers zijn standaard uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Desgewenst kunnen de cleanroom zuigers ook met een ATEX certificaat worden geleverd, zodat brand- en explosiegevaarlijke stoffen opgezogen kunnen worden.

Filtersysteem
Deze cleanroom stofzuigers zijn voorzien van een 3-weg filtersysteem. Dit filtersysteem varieert van een stofklasse M papierenzak (filtratie grovere stofdeeltjes) tot aan een HEPA H14 veiligheidsfilter (99,995% filtratie) en een ULPA U15 filter (99,999% filtratie) voor een maximale filtratie. Om te voldoen aan de strengste eisen (ISO klasse 4) is een uitblaasfilter (H14/U15 filtratiegraad 99,995%) boven de motor mogelijk voor de maximale eindfiltratie van mogelijke carbon stofdeeltjes welke afkomstig zijn van de motor en/of luchtstroom.

US Federal Standard 209
De CWR 8 & CWR 10 voldoen aan de gestelde ISO klasses welke zijn bepaald volgens de US Federal Standard 209. Deze cleanroom stofzuigers bevatten modulaire constructies zodat eenvoudige demontage, reiniging en eventuele inspectie van de stofzuiger mogelijk is.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Krahnen
Model:
CWR 8 & CWR 10
Benodigde werkdruk3 bar
Max. luchtdebiet140 m3/uur
Max. onderdruk2.300 mmH2O
Type filterULPA
Oppervlakte hoofdfilter9.800 cm2
Inhoud vuilcontainer25 liter
Inlaat diameter38 mm
Geluid debiet68 dB (A)
Afmetingen40x42x60 cm
Gewicht26 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Cleanroom stofzuigers voor de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie

De farmaceutische-en voedingsmiddelenindustrie moeten elke vorm van besmetting vermijden om de hoogste kwaliteit van het eindproduct te kunnen garanderen. Onze cleanroom stofzuigers helpen dit te realiseren. Bekijk de mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie