NEF CR 230

  • Gecertificeerde cleanroomzuiger voor het veilig opzuigen van stof in cleanrooms
Krahnen

NEF CR 230

Bij Atimo Nederland bent u aan het juiste adres voor een cleanroom stofzuiger. De cleanroom stofzuigers van Atimo voldoen aan de gestelde ISO klasses welke zijn bepaald volgens de US Federal Standard 209.

Cleanroom stofzuiger voor nat zuigen
De NEF CR 230 is een cleanroom stofzuiger die geschikt is voor nat zuigen. Deze stofzuiger is standaard uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Optioneel is het mogelijk om deze cleanroomzuiger te leveren met een ATEX certificaat, waardoor brand- en explosiegevaarlijke stoffen op een veilige manier opgezogen kunnen worden.

Filtersysteem
Standaard is deze cleanroom stofzuiger voorzien van een 3-weg filtersysteem. Dit filtersysteem varieert van een stofklasse M papierenzak (filtratie grovere stofdeeltjes) tot een HEPA H14 veiligheidsfilter (99,995% stoffiltratie) en een ULPA U15 filter (99,9995% stoffiltratie) voor een maximale eindfiltratie. Om te voldoen aan de strengste eisen (ISO klasse 4) is een uitblaasfilter (H14/U15) boven de motor mogelijk voor een maximale eindfiltratie van mogelijke carbondeeltjes welke afkomstig zijn van de motor en/of luchtstroom.

Deze cleanroom stofzuiger bevat modulaire constructies zodat eenvoudige demontage, reiniging en/of eventuele inspectie van de zuigunit mogelijk is.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Krahnen
Model:
NEF CR 230
Spanning230 Volt
Aantal motoren1
Type filterPapierenzak + Hepa veiligheidsfilter + ULPA U15 filter
Filter efficiëntieM + H14 + U14

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Cleanroom stofzuigers voor de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie

De farmaceutische-en voedingsmiddelenindustrie moeten elke vorm van besmetting vermijden om de hoogste kwaliteit van het eindproduct te kunnen garanderen. Onze cleanroom stofzuigers helpen dit te realiseren. Bekijk de mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie