Buis recht 3 meter

  • Leidingwerk buis recht 3 meter
Leidingwerkcomponenten

Buis recht 3 meter

Staat u op het punt om een industriële stofzuiginstallatie of centraal stofzuigsysteem aan te schaffen waarbij (veel) leidingwerk noodzakelijk is? Of bent u alleen op zoek naar leidingwerk? Atimo Nederland beschikt over een breed assortiment leidingwerk.

Rechte buis
Deze staal verzinkte rechte buis is verkrijgbaar in verschillende lengtes, namelijk 3 meter en 6 meter. De dikte van de buis bedraagt 1,25 mm. Daarnaast is deze rechte buis in veel meer maten leverbaar, alsook in RVS.

Diameter afmetingen
Deze rechte buizen (zowel in 3 meter als in 6 meter) zijn leverbaar in de volgende diameters: 50, 63, 76, 89, 102, 114 en 127 mm. Grotere of afwijkende diameters zijn leverbaar op aanvraag.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Inlaat diameter50, 63, 76, 89, 102, 114, 127 mm
Afmetingen3 of 6 meter

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten