Gaffelstuk

  • Gaffelstuk voor leidingwerk
Leidingwerkcomponenten

Gaffelstuk

Dit gaffelstuk is staal verzinkt en dient als splitsing in uw leidingwerk. De dikte bedraagt 2 mm. Daarnaast is dit gaffelstuk leverbaar in verschillende maten en in RVS.

Diameter afmetingen
Dit gaffelstuk is leverbaar met verschillende diameter afmetingen, namelijk 50, 63, 76, 89, 102, 114 en 127 mm. Grotere en afwijkende diameters zijn mogelijk op aanvraag.

Assortiment
Bij Atimo Nederland bent u aan het juiste adres voor uw leidingwerk. Zo kunnen wij u voorzien van rechte buizen, maar ook van 45- en 90 graden bochten, verloopstukken, Y stukken, etc. Samen met u kunnen wij u voorzien van een compleet centraal stofzuigsysteem, inclusief leidingwerk. Vraag naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Inlaat diameter50, 63, 76, 89, 102, 114 en 127 mm

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten