Heavy duty cycloon voorafscheiders

Heavy duty voorafscheiders voorzien van een cycloon.

Met een cycloon voorafscheider is het mogelijk om grote hoeveelheden (bulk) materiaal op te zuigen en af te voeren. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Heavy duty cycloon voorafscheiders Assortiment

Assortiment cycloon voorafscheiders

Wanneer u een heavy duty industriële stofzuiger heeft of wilt aanschaffen, kan het nuttig en effectief zijn om een cycloon voorafscheider toe te voegen. Een cycloon voorafscheider is uitermate geschikt voor het afzuigen van grote hoeveelheden materiaal. De voorafscheider wordt geplaatst tussen het afzuigpunt en de afzuiginstallatie. Het filter van de industriële afzuiger kan op deze manier worden ontlast. Daarnaast maakt een cycloon voorafscheider het mogelijk om het opgezogen materiaal te scheiden.

Een voorafscheider is echter nooit een oplossing op zich. Verschillende bedrijfssituaties vragen om verschillende oplossingen. Wij pleiten voor een maatoplossing. Atimo Nederland kan u altijd vrijblijvend adviseren aan de hand van uw bedrijfssituatie. Neem daarom nu contact met ons op!

Heeft u vragen? Of wilt u weten welke cycloon voorafscheider geschikt is voor uw bedrijfssituatie? Bel ons gerust en vrijblijvend op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie