Heavy duty voorafscheiders

Filter voorafscheiders

Filter voorafscheiders voor de zware industrie.

De heavy duty voorafscheiders van Atimo Nederland zijn geschikt voor de zwaarste reinigingswerkzaamheden in de industrie. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Filter voorafscheiders Assortiment

Assortiment filter voorafscheiders

Wanneer u een heavy duty industriële stofzuiger heeft of aan wilt schaffen, kan het nuttig en effectief zijn om een filter voorafscheider toe te voegen. Een voorafscheider op een plaats voorafgaand aan het filtersysteem, maakt het mogelijk om het merendeel van een soortgelijke massa, vloeistoffen of vezelachtig materiaal op te vangen. Uw heavy duty industriële stofzuiger wordt op deze manier minder belast. Ook kunt u het opgezogen materiaal opnieuw gebruiken in uw productieproces.

Een voorafscheider is echter nooit een oplossing op zich. Verschillende bedrijfssituaties vragen om verschillende oplossingen. Atimo Nederland kan u altijd vrijblijvend adviseren aan de hand van uw bedrijfssituatie. Neem daarom nu contact met ons op!

Heeft u vragen? Of wilt u weten welke filter voorafscheider geschikt is voor uw bedrijfssituatie? Bel ons gerust en vrijblijvend op via 072 201 2637 of mail naar info@atimo-nederland.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten