S5 Elektrisch 800m3/h

  • Industriële stofzuiger S5 voor de Heavy duty industrie
  • Vacuümunit S5 industriële stofzuiger
  • Industriële stofzuiger om in te zetten als centraal stofzuigsysteem
Sibilia vacuümunit

S5 Elektrisch 800m3/h

De Sibilia S-lijn heavy duty stofzuigers zijn ontworpen door jarenlange ervaringen van Sibilia op het gebied van industriële zuigoplossingen en de bouw van vacuümpompen. De Sibilia S5 heavy duty stofzuiger is ideaal voor gebruik in moeilijke omstandigheden. Zo kan de S5 ingezet worden in vrijwel elke omgeving waar reiniging of vervoer van grote hoeveelheden stof, granulaire, vloeibare of modderige materialen groter dan 1 m3 vereist is.

Mobiel en stationair
De Sibilia S5 is leverbaar in twee types, namelijk mobiel en stationair. De mobiele versie staat op wielen. Overigens is de S5/20 Short ook mobiel verplaatsbaar doordat de zuigunit voorzien is van heflepelonderstel, zodat deze verplaatsbaar is middels een heftruck. Zie de foto’s voor een impressie.

Uitrusting
Deze heavy duty stofzuiger is uitgerust met een gekoelde lobe pomp (15 kW) die de zuigunit voorziet van een aanzienlijk vacuümniveau. De S5 is uitgerust met een dubbele filtereenheid, namelijk een hoofdfilter en een extra veiligheidsfilter. De S5 serie wordt gecombineerd met een voorafscheider waardoor extra grote hoeveelheden stof opgezogen kunnen worden.

Filtersysteem
De Sibilia S5 serie is uitgerust met een tweetal filters. Het hoofdfilter zorgt voor de hoofdfiltratie en heeft een filteroppervlakte van 27.000 cm2. Een extra veiligheidsfilter zorgt voor de eindfiltratie zodat de pomp beschermt wordt tegen allerlei stoffen en materialen. Dit veiligheidsfilter is verkrijgbaar in klasse M (1 micron) of H (HEPA, 99,997% filtratie) en heeft een oppervlakte van 17.400 cm2. De filterkamers zijn eenvoudig te bereiken door de grote deuren die geplaatst zijn zodat preventief onderhoud wordt vereenvoudigd.

Vuilcontainer
De opvangcapaciteit van deze heavy duty stofzuiger bedraagt 160 liter. De S5/20 Short wordt standaard uitgerust met een cycloon/voorafscheider. Zodoende is het opvangen van veel aanbod mogelijk.

Neem contact met ons op om u uitgebreid en vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden van deze machine.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Model:
S5
Spanning380 Volt
Vermogen15 kW
Max. luchtdebiet800 m3/uur
Max. onderdruk7.000 mmH2O
Oppervlakte hoofdfilter27.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter17.400 cm2
FilterreinigingElektrisch
Inlaat diameter70 mm
Afmetingen135x75x145 cm
Gewicht650 kg

Advies nodig?

Wij stellen dit systeem op maat samen. 

De Sibilia Heavy Duty vacuümunits kunnen zowel als mobiel stofzuigsysteem en als centraal stofzuigsysteem ingezet worden. Wat daarin het beste is, hangt volledig af van uw bedrijfssituatie en uw persoonlijke wensen. Op basis van het op te zuigen stof/materiaal en de hoeveelheid daarvan, selecteren we de geschikte Heavy Duty vacuümunit met benodigde voorafscheider. Om het stofzuigsysteem af te maken worden de geschikte zuigslangen en eventueel het benodigde leidingwerk samengesteld. Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie