S20 Elektrisch 3200m3/h

  •  Mobiele stofzuiginstallatie S20 vacuümunit
  • Centraal stofzuigsysteem als afzuiginstallatie staalfabriek
Sibilia vacuümunit

S20 Elektrisch 3200m3/h

De S20 elektrisch is één van de zwaarste modellen uit de Sibilia Serie, met een vermogen van maar liefst 55 kW. De S20 elektrisch is geschikt voor de meest zware reinigingswerkzaamheden in de zware industrie. Zo kan de S20 ingezet worden voor het opzuigen van grote hoeveelheden stof (stoffen, granulaire, vloeibare of modderige materialen) die opgevangen dienen te worden in containers, silo’s of voorafscheiders van 1 m3 of meer.

Filtersysteem
Opgezogen stoffen die via de voorafscheider alsnog de zuigunit ingezogen worden, belanden in de filterkamer. In de filterkamer is het hoofdfilter geplaatst in een stalen geraamte. Het filter bestaat uit verschillende lamellen met een filteroppervlakte van 260.000 cm2. De S20 kan ook uitgevoerd worden zonder filterkamer.

Veiligheidsfilter
Naast het hoofdfilter is deze zuigunit ook voorzien van een extra veiligheidsfilter, die ter bescherming van de motor dient. Het plaatsen van een veiligheidsfilter zorgt ervoor dat de motor niet beschadigd raakt door de extreem kleine stofdeeltjes die voorbij het hoofdfilter weten te komen. Dit veiligheidsfilter is standaard uitgevoerd in stofklasse M (1 micron), maar is ook verkrijgbaar in HEPA H14. Een HEPA H14 veiligheidsfilter heeft een filtratiegraad van 99,997%. Dit filter heeft een filteroppervlakte van 130.000 cm2, wat samen met het hoofdfilter een gezamenlijk filteroppervlakte oplevert van 390.000 cm2.

Vuilkamer
Onder de filterkamer bevindt zich de vuilkamer die de stoffen opvangt van het hoofdfilter wanneer deze door het filter schudsysteem is gereinigd. Wanneer de vuilkamer vol is wordt de gebruiker hiervoor gewaarschuwd middels een volmelder.

Voordelen
  • Verkrijgbaar in elektrische- en diesel uitvoering
  • Mobiel verplaatsbaar
  • Geschikt als groot centraal stofzuigsysteem
  • Geschikt voor het opzuigen van grote hoeveelheden stof
  • Custom made bouwen mogelijk

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Model:
S20 Elektrisch
Spanning380 Volt
Vermogen55 kW
Max. luchtdebiet3.200 m3/uur
Max. onderdruk7.000 mmH2O
Oppervlakte hoofdfilter260.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter130.000 cm2
FilterreinigingElektrisch
Inhoud vuilcontainer150 liter (voorafscheider vereist)
Inlaat diameter100 - 120 mm
Afmetingen170x180x226 / 251x150x2260 cm
Gewicht2.000 / 2.250 kg

Advies nodig?

Wij stellen dit systeem op maat samen. 

De Sibilia Heavy Duty vacuümunits kunnen zowel als mobiel stofzuigsysteem en als centraal stofzuigsysteem ingezet worden. Wat daarin het beste is, hangt volledig af van uw bedrijfssituatie en uw persoonlijke wensen. Op basis van het op te zuigen stof/materiaal en de hoeveelheid daarvan, selecteren we de geschikte Heavy Duty vacuümunit met benodigde voorafscheider. Om het stofzuigsysteem af te maken worden de geschikte zuigslangen en eventueel het benodigde leidingwerk samengesteld. Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!

Neem contact op

S20 vacuümunit brochure

De S20 vacuümunit is ontworpen voor het gebruik in zeer moeilijke en zware omstandigheden. Deze zuigunit is geschikt voor het langdurig achtereen zuigen van lichte en zware materialen over lange afstanden. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie