Vacuümwagen / Droge stoffen wagen

  • Vacuümwagen en tevens droge stoffen wagen
Sibilia vacuümunit

Vacuümwagen / Droge stoffen wagen

Gemeentebedrijven gebruiken vacuümwagens / droge stoffen wagens vaak voor het schoonmaken van straten, riolering en voor het reinigen van vervuilde grond. Vacuümwagens / droge stoffen wagens zijn echter veel breder toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan het zuigen van natte en droge stoffen uit kruipruimtes, putten, kolken of tanks.

Veilig stoffen en natte stoffen zuigen

Onze vacuümwagens/droge stoffen wagens zijn in staat om grote hoeveelheden motor, water, slib, zand, olie, vloeistoffen, droge stoffen, natte stoffen en eigenlijk alle andere stoffen krachtig af te zuigen.

Daarnaast is er bijvoorbeeld in de olie industrie een grote behoefte aan mobiele afzuiginstallaties vanwege het grote oppervlakte van het werkterrein. Een vacuumwagen / droge stoffen wagen heeft het bereik en de capaciteit om droge stoffen, vuil, olie en andere stoffen op het gehele werkterrein op te zuigen en te verwijderen. Onze zuigwagens zijn zeer mobiel en daardoor zeer breed inzetbaar.

Vacuümwagen / Droge stoffen wagens op maat

Een vacuümwagen of droge stoffen wagen dient in de meeste gevallen een specifiek doel, bijvoorbeeld het zuigen van droge stoffen en droge restmaterialen, en is daarmee het meest effectief als deze ontworpen is op basis van uw wensen. Atimo heeft nauw contact met de fabrikant en kan daarom zeggen dat voor iedere toepassing, en voor het zuigen van bijna alle soorten stoffen in de industrie, een specifieke vacuümwagen / droge stoffen wagen leverbaar is.

De mogelijkheden van onze wagens voor droge stoffen zijn enorm. Zo kunt u niet alleen verschillende soorten droge stoffen en andere stoffen moeiteloos zuigen, er zijn ook veel mogelijkheden wat betreft de wagens zelfs. Wanneer u contact met ons opneemt om uw specifieke wensen en situatie aan ons voor te leggen, zullen wij vrijblijvend met u de mogelijkheden doornemen.

Meer weten over onze droge stoffen wagen?
Heeft u interesse in een vacuümwagen/droge stoffen wagen en wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze vacuümwagens/droge stoffen wagens voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 072 562 8088 en u krijgt direct een technisch onderlegd verkoper aan de lijn. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Model:
Vacuümwagen
Vermogen152 kW
Max. luchtedebiet6.000 m3/uur
Max. onderdruk8.000 mmH2O

Advies nodig?

Wij stellen dit systeem op maat samen. 

De Sibilia Heavy Duty vacuümunits kunnen zowel als mobiel stofzuigsysteem en als centraal stofzuigsysteem ingezet worden. Wat daarin het beste is, hangt volledig af van uw bedrijfssituatie en uw persoonlijke wensen. Op basis van het op te zuigen stof/materiaal en de hoeveelheid daarvan, selecteren we de geschikte Heavy Duty vacuümunit met benodigde voorafscheider. Om het stofzuigsysteem af te maken worden de geschikte zuigslangen en eventueel het benodigde leidingwerk samengesteld. Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie