Vacuümwagen / Droge stoffen wagen

  • Vacuümwagen en tevens droge stoffen wagen
Sibilia vacuümunit

Vacuümwagen / Droge stoffen wagen

Gemeentebedrijven gebruiken vacuümwagens/droge stoffen wagens vaak voor het schoonmaken van straten, riolering en voor het reinigen van vervuilde grond. Vacuümwagens/droge stoffen wagens zijn echter veel breder toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan het afzuigen van kruipruimtes, putten, kolken of tanks.

Onze vacuümwagens/droge stoffen wagens zijn in staat om grote hoeveelheden modder, water, slib, zand, olie en eigenlijk iedere andere stof krachtig af te zuigen.

Daarnaast is er bijvoorbeeld in de olie-industrie een grote behoefte aan mobiele afzuiginstallaties vanwege het grote oppervlakte van het werkterrein. Vacuümwagens/droge stoffen wagens hebben het bereik en de capaciteit om vuil en olie op het gehele werkterrein te verwijderen.

Vacuümwagens op maat
Een vacuümwagen/droge stoffen wagen dient in de meeste gevallen een specifiek doel en is daarmee het meest effectief als deze ontworpen is op basis van uw wensen. Atimo heeft nauw contact met de fabrikant en kan daarom zeggen dat voor iedere toepassing een specifieke vacuümwagen/droge stoffen wagen leverbaar is.

Wij kunnen hier een eindeloze opsomming geven van de mogelijkheden van onze vacuümwagens/droge stoffen wagen. Het lijkt ons echter beter dat u telefonisch contact met ons opneemt en uw specifieke wensen en situatie aan ons voorlegt. Tot nu toe is gebleken dat wij aan de meeste wensen van onze klanten hebben kunnen voldoen.

Meer weten over onze vacuümwagens?
Heeft u interesse in een vacuümwagen/droge stoffen wagen en wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze vacuümwagens/droge stoffen wagens voor uw organisatie? Bel ons op 072 201 2623 en u krijgt direct een technisch onderlegd verkoper aan de lijn. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen.

Offerte aanvragen Demonstratie aanvragen

Merk:
Sibilia
Model:
Vacuümwagen
Vermogen152 kW
Max. luchtedebiet6.000 m3/uur
Max. onderdruk8.000 mmH2O

Advies nodig?

Wij stellen dit systeem op maat samen. 

De Sibilia Heavy Duty vacuümunits kunnen zowel als mobiel stofzuigsysteem en als centraal stofzuigsysteem ingezet worden. Wat daarin het beste is, hangt volledig af van uw bedrijfssituatie en uw persoonlijke wensen. Op basis van het op te zuigen stof/materiaal en de hoeveelheid daarvan, selecteren we de geschikte Heavy Duty vacuümunit met benodigde voorafscheider. Om het stofzuigsysteem af te maken worden de geschikte zuigslangen en eventueel het benodigde leidingwerk samengesteld. Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten