Vacuüm trailer

  • Vacuümtrailer stofzuiginstallatie
  • Vacuümtrailer stofzuiginstallatie
  • Vacuümtrailer stofzuigsysteem
Sibilia vacuümunit

Vacuüm trailer

Gemeentebedrijven maken vaak gebruik van vacuüm trailers of vacuüm opleggers. Deze vacuüm trailers worden veelal gebruikt voor het schoonmaken van straten, riolering en voor het reinigen van vieze en vervuilde grond. Echter zijn vacuüm trailers / vacuüm opleggers veel breder inzetbaar.

Vacuüm trailer op maat
Een vacuüm trailer of oplegger dient meestal voor een specifiek bedrijfsdoel. Het kan daarom zeer efficiënt en effectief zijn om een vacuüm trailer of oplegger te ontwerpen die voldoet aan al uw wensen. Wij hebben als Atimo Nederland nauw contact met de fabrikant en daarom kunnen wij zeggen dat voor iedere toepassing een specifieke vacuüm trailer/oplegger leverbaar is.

Wij kunnen u hier eindeloos informeren over de talloze mogelijkheden, maar wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u direct informeren en een vrijblijvend advies geven aan de hand van uw persoonlijke bedrijfssituatie en uw wensen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen op 072 562 8088. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.  

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Model:
Vacuüm trailer
Vermogen152 kW
Max. luchtedebiet4.000 m3/uur
Max. onderdruk8.000 mmH2O

Advies nodig?

Wij stellen dit systeem op maat samen. 

De Sibilia Heavy Duty vacuümunits kunnen zowel als mobiel stofzuigsysteem en als centraal stofzuigsysteem ingezet worden. Wat daarin het beste is, hangt volledig af van uw bedrijfssituatie en uw persoonlijke wensen. Op basis van het op te zuigen stof/materiaal en de hoeveelheid daarvan, selecteren we de geschikte Heavy Duty vacuümunit met benodigde voorafscheider. Om het stofzuigsysteem af te maken worden de geschikte zuigslangen en eventueel het benodigde leidingwerk samengesteld. Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie