Slanghaspel 0105

  • Zuigslang slanghaspel voor de industrie
  • Stofzuigsysteem slanghaspel
  • Werkplaats afzuiging slanghaspels
  • Slanghaspel stofzuiginstallatie
Delfin

Slanghaspel 0105

Een slanghaspel wordt gebruikt voor het ordelijk oprollen van zuigslangen zonder knikken en knopen en zorgt ervoor dat een zuigslang snel en eenvoudig ingezet kan worden en met hetzelfde gemak weer is opgeruimd.

Slanghaspel uitvoering
Dit slanghaspel is met een poedercoat laag afgewerkt en is uitvoerbaar in twee slangdiameters: 40 en 50 mm. Dit slanghaspel is industrieel uitgevoerd en voorzien van een grotere en verstevigde cassette, wat uniek is. Verder is dit slanghaspel voorzien van een zwenkmechanisme en kan zowel tegen de wand als tegen het plafond worden gemonteerd. Door het veermechanisme met vergrendeling blijft de slang altijd in de door de gebruiker gewenste positie. Desgewenst is deze slanghaspel ook ATEX uit te voeren.

Ingebouwde afsluiter
Na het gebruiken van de zuigslang rolt deze zich automatisch weer op. De ingebouwde slangafsluiter zorgt ervoor dat bij een opgerolde slang de leiding automatisch afgesloten wordt, waardoor eventuele andere gebruikers geen verlies aan zuigkracht hebben. Dit bespaart energie en tijd, het houdt de werkvloer vrij en het verlaagt de kans op bedrijfsongevallen.

Dit slanghaspel is geschikt voor alle industriële stofzuigers.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
Slanghaspel 0105
Afmetingen10x31x68 cm
Gewicht24 kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie