SEP.DLF-0130

  • Cycloon voorafscheider met 50 liter opslagcapaciteit ideaal voor vloerenfrezer
  • Cycloon voorafscheider voor vloerenfrezer
  • Cycloon stofzuiger
Delfin

SEP.DLF-0130

Deze cycloon voorafscheider heeft een opslagcapaciteit van 50 liter en is geschikt voor het opzuigen en opslaan van stoffen. Naast lichte stoffen is deze cycloon ook geschikt voor het opzuigen van wat zwaardere stoffen, waaronder betonstof en straalgrit.

Deze cycloon dient altijd in combinatie met een industriële stofzuiger te worden ingezet, bijvoorbeeld met de MTL 202, MTL 452 of de DM40. Door het inzetten van deze cycloon voorafscheider wordt de opslagcapaciteit van opgezogen stoffen vergroot en worden de filters van de industriële stofzuiger ontzien, waardoor deze een langere levensduur hebben.

Door de compacte afmetingen is deze cycloon zeer mobiel inzetbaar en verplaatsbaar. Zo wordt deze cycloon voorafscheider bijvoorbeeld veelal ingezet door vloerenfrezers. Naast vloerenfrezers is deze voorafscheider geschikt voor veel meer toepassingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
EGS.SEP-0130
Inhoud vuilcontainer50 liter

Advies over deze voorafscheider?

Wilt u weten of deze voorafscheider geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij u van een op maat gemaakt en vrijblijvend advies voorzien. Zo weet u zeker dat u de juiste voorafscheider aanschaft!

072 562 80 88
info@atimo-nederland.nl

Stel je vraag aan onze specialist

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie