AA2861

  • Voorafscheider met filtersysteem
  • Stofzuigsysteem met filter voorafscheider
  • Voorafscheider met filter voor stofzuigsysteem
Delfin

AA2861

ndien een kleiner centraal stofzuigsysteem gewenst is, bent u ook bij Atimo Nederland aan het juiste adres. Atimo heeft diverse kleinere voorafscheiders met filters in het assortiment. Een voorafscheider vergroot de opslagcapaciteit voor op te zuigen stoffen en ontlast de filters van de industriële stofzuiger, waardoor deze een langere levensduur hebben.

Compacte voorafscheider
De AA2861 is de meest compacte voorafscheider met filtersysteem. Doordat deze voorafscheider zo compact is, kan deze in de kleinste ruimtes opgehangen worden (wandmontage). De AA2861 is geschikt voor het opslaan van kleine hoeveelheden fijne stoffen (opslagcapaciteit 12 liter). Wanneer de stofzuiginstallatie uitgezet wordt, valt de druk van de valklep weg en valt de klep open door het gewicht van het opgezogen materiaal. Op deze manier kan de voorafscheider eenvoudig geleegd worden.

Het filter
Het filteroppervlakte van het polyester patroonfilter bedraagt 4 m2 (stofklasse M, 1 micron) en zorgt voor een uitmuntende filtratie van fijne stoffen.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
AA2861
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter4.000 cm2
FilterreinigingNee
Inhoud vuilcontainer12 liter
Inlaat diameter50 mm

Advies over deze voorafscheider?

Wilt u weten of deze voorafscheider geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij u van een op maat gemaakt en vrijblijvend advies voorzien. Zo weet u zeker dat u de juiste voorafscheider aanschaft!

072 562 80 88
info@atimo-nederland.nl

Stel je vraag aan onze specialist

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie