ATEX vloerzuigmond

  • ATEX vloerzuigmond voor explosieveilig zuigen
Accessoires en onderdelen

ATEX vloerzuigmond

Deze vloerzuigmond is ATEX gecertificeerd en mag daarom ingezet worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen (in combinatie met een ATEX stofzuiger). Deze zuigmond bestaat uit staal en rubber en is daarnaast uitgerust met rubberen lippen voor het zuigen van vloeistoffen. Deze vloerzuigmond heeft een standaard breedte van 40 cm (400 mm) bij 5 cm en een aansluitdiameter van 50 mm. Daarnaast is deze ATEX vloerzuigmond volledig antistatisch uitgevoerd.

Deze zuigmond is bij uitstek geschikt voor stofzuiveringsoperaties, zoals het verwijderen van bijvoorbeeld granen, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout.

De standaard breedte van deze zuigmond bedraagt 40 cm, met een aansluitdiameter van 50 mm. Bij grote afname is deze ATEX zuigmond ook beschikbaar in de volgende breedtes en aansluitdiameters:

Productcode      Breedte     Aansluitdiameter
ATPP440LA 40 cm 40 mm
ATPP438LA 40 cm 38 mm

 

Offerte aanvragen Demonstratie aanvragen

Merk:
Atimo
Model:
ATPP450LA

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten