Voorzetzuigmond

  • Voorzetzuigmond voor het trekken van lange banen met een industriële stofzuiger
  • Industriële stofzuiger DM serie van Atimo
  • Industriële stofzuiger met hefbeugel. DM serie van Atimo
  • Industriële stofzuiger met voorzetzuigmond en hefbeugel
  • Industriële stofzuiger met voorzetzuigmond
Accessoires en onderdelen

Voorzetzuigmond

Heeft u ook een veegmachine voor het vegen van grotere oppervlaktes en valt het resultaat u ook keer op keer tegen? Atimo Nederland heeft dé oplossing! Wij hebben een voorzetzuigmond met optilsysteem ontwikkeld voor het schoonzuigen van grote oppervlaktes.

Uitvoering voorzetzuigmond
De zuigmond is 60 cm breed en heeft daardoor een groot bereik tijdens het opzuigen van stoffen. De voorzetzuigmond is in een handomdraai te monteren en te demonteren. De vloerzuigmond is aan de voorzijde van de zuigunit gekoppeld (zie foto’s). De gebruiker loopt rechtop ergonomisch achter de stofzuiger aan en kan zodoende grote oppervlaktes zuigen. Het toepassen van een voorzetzuigmond is mogelijk op een 2- of 3-motorige industriële stofzuiger van Atimo Nederland.

Optilsysteem
Vele bedrijven beschikken reeds over een voorzetzuigmond met optilsysteem en zijn daar zeer tevreden over. Doordat de stofzuigermond is uitgerust met een optilsysteem kunt u gewoon doorgaan met zuigen, zonder dat u hoeft te stoppen. Wanneer er grovere materialen voor de vloerzuigmond terecht komen, duwt u deze steeds voor uw uit. Tenslotte kunt u heel eenvoudig de voorzetzuigmond optillen. De grovere materialen worden op deze manier in de vuilcontainer geworpen.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
TA.0056.0000
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie