Stofzuigerborstel food grade

  • Stofzuigerborstel food grade
  • Groene stofzuigborstel voor industriële stofzuiger
Accessoires en onderdelen

Stofzuigerborstel food grade

Deze stofzuigerborstel is gemaakt van FDA rubber, wat betekent dat deze stofzuigerborstel veilig gebruikt kan worden in de voedingsmiddelenindustrie (food grade). Deze stofzuigerborstel is ideaal voor voedsel- en farmaceutische-stofzuiginstallaties en is daarnaast zeer geschikt voor het stofzuigen van klein en middelgroot rommel/afval dat afkomstig is van voedselproductieprocessen. De standaard aansluitdiameter van deze industriële borstel bedraagt 50 mm. De diameter van de borstelkop is 75 mm.

Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, is deze stofzuigerborstel ook leverbaar (bij grote afname) in de volgende aansluitdiameters:

Productcode        Aansluitdiameter    
ATPRB838FB 38 mm
ATPRB840FB 40 mm
 
Deze stofzuigerborstel heeft de volgende afmetingen: 25 (L) x 11 (B) cm. Daarnaast is deze stofzuigerborstel verkrijgbaar met diverse kleuren (allen FDA) borstelharen, namelijk blauw, wit, rood, geel en groen. Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPR850FB + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie