Stofzuigborstel food grade vierkant

  • Stofzuigborstels in kleur voor de food grade industrie
Accessoires en onderdelen

Stofzuigborstel food grade vierkant

Deze vierkante stofzuigerborstel is leverbaar in zowel normaal rubber als in FDA rubber, wat betekent dat deze stofzuigerborstel veilig gebruikt kan worden voor reinigingswerkzaamheden in de industrie én in de voedingsmiddelenindustrie/food grade (FDA rubber). Deze stofzuigerborstel is dan ook ideaal voor zowel normale stofzuiginstallaties als voor stofzuiginstallaties die moeten voldoen aan de (strenge) veiligheidseisen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daarbij kan deze vierkante stofzuigerborstel ingezet worden voor het zuigen van kleine, middelgrote én grote afvalstoffen.

De standaard aansluitdiameter van deze stofzuigerborstel bedraagt 50 mm. De afmetingen van de borstel zijn: 160 x 90 mm. De gehele borstel heeft de afmetingen: 250 x 160 mm. 

Bij grote afname is deze stofzuigerborstel (zowel normaal als FDA rubber) ook beschikbaar in de volgende aansluitdiameters:

Productcode        Aansluitdiameter    
ATPRE38R/BW 38 mm
ATPRE40R/BW 40 mm
ATPRE44R/BW 44 mm


Naast bovengenoemde aansluitdiameters is deze stofzuigerborstel in nog veel meer kleuren te bestellen, waaronder groen, geel, grijs met blauw (voor de food grade en farmaceutische industrie) en zwart (ATEX). Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPRE50RW / ATPRE50RFW / ATPRE50BFW + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie