ATEX stofzuigerborstel vierkant

  • ATEX stofzuigerborstel
Accessoires en onderdelen

ATEX stofzuigerborstel vierkant

Deze vierkante ATEX stofzuigerborstel is gemaakt van oliebestendig rubber en is antistatisch uitgevoerd. Doordat deze stofzuigerborstel ATEX uitgevoerd is, mag deze borstel ingezet worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen. In deze omgevingen is deze borstel zeer geschikt voor het verwijderen van granen, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout. Daarnaast is deze stofzuigborstel zeer geschikt voor inzet in fabriekshalen en laboratoria. Dat maakt dat deze borstel geschikt is voor inzet in tal van industrieën en toepassingen.

De standaard aansluitdiameter van deze stofzuigerborstel bedraagt 50 mm. De afmetingen van de borstelkop zijn: 160 x 90 mm. De afmetingen van de gehele borstel zijn: 250 x 160 mm. Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, is deze stofzuigborstel bij grote afname ook leverbaar in de volgende diameters:

Productcode Aansluitdiameter
 ATPRE1638A   38 mm
 ATPRE1640A 40 mm
 ATPRE1644A 44 mm

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPRE1650A
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie