Stofzuigborstel ATEX/Food grade

  • Stofzuigborstels voor de voedingsmiddelenindustrie
Accessoires en onderdelen

Stofzuigborstel ATEX/Food grade

Deze driehoek stofzuigerborstels zijn in verschillende kleuren en materialen leverbaar. Zo zijn deze driehoek stofzuigerborstels leverbaar in zowel normaal rubber (voor de industrie) als in FDA rubber, wat betekent dat deze stofzuigerborstel veilig gebruikt kan worden voor reiningswerkzaamheden in de industrie én in de voedingsmiddelenindustrie/food grade (FDA rubber). Deze stofzuigerborstel is dan ook ideaal voor zowel normale stofzuiginstallaties als voor stofzuiginstallaties die moeten voldoen aan de (strenge) veiligheidseisen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast is deze industriële borstel ook leverbaar in ATEX variant gemaakt van oliebestendig rubber, waardoor deze stofzuigerborstel ook inzetbaar is in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX Zones) waar aan ATEX richtlijnen dient te worden voldaan.

Deze driehoek stofzuigerborstels zijn geschikt voor het verwijderen van granen, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout die zich opdoen in fabriekshallen (ATEX) waarin chemische- en voedselproductieprocessen plaatsvinden (FDA Rubber) of voor het opzuigen van kleine, middelgrote én grote afvalstoffen in de industrie (rubber).

De standaard aansluitdiameter van deze stofzuigerborstel bedraagt 50 mm. De afmetingen van de borstelkop zijn: 160 x 160 x 160 mm. De algehele afmetingen zijn: 280 x 160 mm.

Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, is deze stofzuigerborstel (zowel normaal, FDA rubber en ATEX) bij grote afname ook leverbaar in de volgende aansluitdiameters:

Productcode        Aansluitdiameter    
ATPTR1638A / ATPTR38FB / ATPTR38B(F)W / ATPTR38R(F)W    38 mm
ATPTR1640A / ATPTR40FB / ATPTR40B(F)W / ATPTR40R(F)W 40 mm
ATPTR1644A / ATPTR44FB / ATPTR44B(F)W / ATPTR44R(F)W 44 mm

 
Naast bovengenoemde aansluitdiameters is deze stofzuigerborstel in nog veel meer kleuren te bestellen, waaronder groen en geel (die ook speciaal voor de food grade en farmaceutische industrie gebruikt kunnen worden). Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPTR1650A / ATPTR50FB / ATPTR50BFW / ATPTR50RFW + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie