Stofzuigerborstel industrie klein

  • Stofzuigerborstel met kleine kop haren
Accessoires en onderdelen

Stofzuigerborstel industrie klein

Deze kleine stofzuigerborstel is gemaakt van oliebestendig rubber en daarom ideaal geschikt voor het verwijderen van poeders en diverse materialen in industriële stofzuiveringsoperaties. Deze borstel voor industriële stofzuigers is speciaal ontworpen voor het schoonmaken tussen moeilijk te bereiken onderdelen op machines, elektrische panelen en airconditioners. De standaard aansluitdiameter van deze industriële borstel bedraagt 50 mm. De diameter van de borstelkop zelf is 40 mm.

Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, is deze stofzuigerborstel (bij grote afname) ook leverbaar in de volgende aansluitdiameters:

Productcode   Aansluitdiameter
ATPC32B 32 mm
ATPC38B 38 mm
ATPC40B 40 mm
ATPC44B 44 mm

 
De stofzuigerborstel heeft de afmetingen: 38 (L) x 6 (B) cm. Deze kleine stofzuigerborstel is tevens verkrijgbaar in andere kleuren borstelharen, waaronder blauw en wit. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPC50B + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie