Stofzuigerborstel food grade/pharmacie

  • Stofzuigerborstel met blauwe haren voor voedingsmiddelenindustrie
Accessoires en onderdelen

Stofzuigerborstel food grade/pharmacie

Deze kleine stofzuigerborstel is gemaakt van FDA rubber, wat betekent dat deze stofzuigerborstel veilig gebruikt kan worden voor reinigingswerkzaamheden in zowel de industrie als in de voedingsmiddelenindustrie/food grade en in de farmaceutische industrie. Deze kleine stofzuigerborstel is dan ook ideaal voor zowel normale stofzuiginstallaties als voor stofzuiginstallaties die moeten voldoen aan de (strenge) veiligheidseisen binnen de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie (FDA rubber). Daarbij is deze industriële borstel speciaal ontwikkeld voor het opzuigen van zeer fijne stoffen en poeder op moeilijk te bereiken plaatsen van machines. De afmetingen van deze borstel zijn als volgt: 38 (L) x 6 (B) cm. De standaard aansluitdiameter van deze stofzuigborstel bedraagt 50 mm. De diameter van de borstelkop zelf is 40 mm.

Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, is deze stofzuigerborstel bij grote afname ook leverbaar in de volgende aansluitdiameters:

Productcode   Aansluitdiameter
ATPC32FB 32 mm
ATPC38FB 38 mm
ATPC40FB 40 mm
ATPC44FB 44 mm


Daarnaast is deze kleine stofzuigerborstel ook verkrijgbaar in andere kleuren borstelharen, waaronder zwart en wit. Ook is deze stofzuigerborstel te verkrijgen in ATEX variant. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
ATPC50FB + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie