Stofzuigborstel driehoek ATEX

  • Stofzuigborstel in driehoekvorm voor ATEX stofzuigers
Accessoires en onderdelen

Stofzuigborstel driehoek ATEX

Deze driehoek ATEX stofzuigerborstel is gemaakt van oliebestendig rubber en is antistatisch uitgevoerd. Deze stofzuigborstel is geschikt om ingezet te worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX Zones) waar aan ATEX richtlijnen dient te worden voldaan. Door de driehoekige vorm van de borstel, is deze industriële borstel zeer geschikt voor het verwijderen van onder andere granen, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout die zich opdoen in fabriekshalen of laboratoria. De borstel is dus geschikt voor tal van industrieën en toepassingen. De afmetingen van deze borstel zijn: 28 (L) x 16 (B) cm. De standaard aansluitdiameter van deze stofzuigerborstel bedraagt 50 mm. De afmetingen van de borstelkop zijn: 160 x 160 x 160 mm.

Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, is deze stofzuigerborstel bij grote afname ook leverbaar met de volgende diameters:

Productcode        Aansluitdiameter    
ATPTR1638A 38 mm
ATPTR1640A 40 mm
ATPTR1644A 44 mm


Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPTR1650A + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie