ATEX hulpstuk

  • ATEX hulpstuk voor efficiënte verwijdering van stoffen
  • ATEX hulpstuk voor makkelijk opzuigen van stof en materiaal
Accessoires en onderdelen

ATEX hulpstuk

Dit ATEX hulpstuk is gemaakt van oliebestendig rubber en is gemaakt voor het verwijderen van graan, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout. Omdat het een ATEX gecertificeerd hulpstuk betreft, mag dit hulpstuk ingezet worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen. Door de harkvorm van dit ATEX hulpstuk, kunt u gemakkelijk afval opzuigen. De afmetingen van dit hulpstuk zijn 19 (L) x 22 (B) cm. De standaard aansluitdiameter van dit ATEX hark hulpstuk bedraagt 50 mm. De opening heeft een diameter van 205 mm. Dit ATEX hulpstuk is antistatisch uitgevoerd.

Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, is dit ATEX hulpstuk bij grote afname ook leverbaar in de volgende aansluitdiameters:

Productcode    Aansluitdiameter
ATPV270A 70 mm
ATPV244A 44 mm
ATPV240A 40 mm
ATPV238A 38 mm

 
Dit hark hulpstuk is naast deze zwarte ATEX variant, ook leverbaar in het grijs (rubber) of in siliconen (in diverse kleuren). Een FDA versie is ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPV200A + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie