ATEX hulpstuk voor schrapen

  • ATEX schraaphulpstuk voor industriële stofzuiger
  • Explosieveilig stofzuigen met ATEX hulpstuk voor schrapen
Accessoires en onderdelen

ATEX hulpstuk voor schrapen

Dit ATEX hulpstuk voor schrapen is gemaakt van oliebestendig rubber en is antistatisch uitgevoerd. Dit hulpstuk is ideaal voor het verwijderen van graan, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout. Omdat het een ATEX gecertificeerd hulpstuk betreft, mag dit ATEX hulpstuk ingezet worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen. Doordat u met dit hulpstuk kunt schrapen, kunt u gemakkelijk afval opzuigen. De afmetingen van dit hulpstuk zijn 26,5 (L) x 12 (B) cm. De standaard aansluitdiameter van dit ATEX hulpstuk bedraagt 50 mm. De opening van dit hulpstuk heeft een diameter van 105 mm.

Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, is dit ATEX hulpstuk bij grote afname ook leverbaar in de volgende diameters:

Productcode    Aansluitdiameter
ATPV70A 70 mm
ATPV44A 44 mm
ATPV40A 40 mm
ATPV38A 38 mm


Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Demonstratie aanvragen

Merk:
Atimo
Model:
ATPV120A + ATPRF50N

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten