ATEX kierenzuiger rond

  • ATEX accessoire kierenzuiger rond
  • ATEX kierenzuiger voor zuigen stof uit kieren
Accessoires en onderdelen

ATEX kierenzuiger rond

Kierenzuigers zijn veel verkochte hulpstukken voor industriële stofzuigers. Voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden is een kierenzuiger uitermate geschikt om stof en afval weg te zuigen in de moeilijk bereikbare hoeken van machines of andere moeilijk te bereiken plekken. Doordat deze kierenzuiger ATEX uitgevoerd is, mag deze ingezet worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen. Deze ATEX kierenzuiger is antistatisch uitgevoerd en gemaakt van oliebestendig rubber. Door de vorm van deze ATEX kierenzuiger is deze zeer geschikt voor het opzuigen van granen, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout. Doordat deze kierenzuiger een ronde opening heeft, kunnen er met deze kierenzuiger zowel kleine, middelgrote als grote afvalstoffen worden gezogen. De afmetingen van deze accessoire zijn: 29 (L) x 7 (B) cm. De standaard aansluitdiameter van deze ATEX kierenzuiger is 50 mm. De diameter van de opening van de kierenzuiger is 55 mm.

Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, is deze ATEX kierenzuiger bij grote afname ook leverbaar in de volgende aansluitdiameters:

Productcode  Aansluitdiameter
ATPT70A 70 mm
ATPT44A 44 mm
ATPT40A1 40 mm
ATPT38A1 38 mm


Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPT50A + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie