ATEX kierenzuigers

  • ATEX kierenzuigers voor explosieveilig stofzuigen
  • ATEX kierenzuiger voor zuigen stof uit kieren
  • Kierenzuiger voor ATEX stofzuiger
Accessoires en onderdelen

ATEX kierenzuigers

Deze ATEX kierenzuigers zijn gemaakt van oliebestendig rubber en zijn antistatisch uitgevoerd. Deze kierenzuigers zijn geschikt voor stofzuiveringsoperaties als bijvoorbeeld het verwijderen van granen, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX Zones). Door de vorm zijn deze kierenzuigers ook ideaal voor het zuigen van zeer fijne stoffen en poeders in spleten. De standaard aansluitdiameter van deze kierenzuigers bedraagt 50 mm. De diameter van de opening van de grote kierenzuiger is 45 mm. De diameter van de opening van de kleine kierenzuiger bedraagt 55 mm.

Deze kierenzuigers zijn verkrijgbaar in twee afmetingen. De kleine kierenzuiger heeft een lengte van 40 cm (30 cm zonder onderstuk). De grote kierenzuiger heeft een lengte van 58 cm (48 cm zonder onderstuk). Door de lengte van de grote kierenzuiger, is deze ook zeer geschikt om te zuigen binnenin spleten en kieren!

Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, zijn beide kierenzuigers bij grote afname ook leverbaar in de volgende aansluitdiameters:

Kierenzuiger   Productcode Aansluitdiameter
Klein ATPLG44A 44 mm
Klein ATPLG4440A   40 mm
Groot ATPLG44LA 44 mm
Groot ATPLG40LA 40 mm
Groot ATPLG38LA 38 mm


Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPLG50A / ATPLG50LA + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie