ATEX kierenzuiger (conisch)

  • Conische kierenzuiger in ATEX uitvoering
Accessoires en onderdelen

ATEX kierenzuiger (conisch)

Voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden is een kierenzuiger uitermate geschikt om stof en afval weg te zuigen in de moeilijk bereikbare hoeken van machines of andere moeilijk te bereiken plekken. Doordat deze kierenzuiger ATEX uitgevoerd is, mag deze ingezet worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen. Deze ATEX kierenzuiger is antistatisch uitgevoerd en gemaakt van oliebestendig rubber. Door de vorm van deze conische ATEX kierenzuiger is deze zeer geschikt voor het opzuigen van granen, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout. Doordat deze kierenzuiger een ronde conische opening heeft (diameter 50 mm), kunnen er met deze kierenzuiger middelgrote afvalstoffen worden gezogen. De afmetingen van dit hulpstuk zijn: 28 (L) x 22 (B) cm. De aansluitdiameter van deze ATEX kierenzuiger is 50 mm.

Deze conische kierenzuiger is naast deze ATEX uitvoering ook leverbaar in het grijs voor de industrie en in het wit (gemaakt van FDA rubber) voor de food grade en de farmaceutische industrie. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPG50A + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie