ATEX kierenzuiger met punt (conisch)

  • Conische kierenzuiger met punt geschikt voor ATEX stofzuiger
Accessoires en onderdelen

ATEX kierenzuiger met punt (conisch)

Voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden is een kierenzuiger uitermate geschikt om stof en afval weg te zuigen in de moeilijk bereikbare hoeken van machines of andere moeilijk te bereiken plekken. Doordat deze kierenzuiger ATEX uitgevoerd is, mag deze ingezet worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen. Deze ATEX kierenzuiger is antistatisch uitgevoerd en gemaakt van oliebestendig rubber. Door de vorm van deze conische ATEX kierenzuiger is deze zeer geschikt voor het opzuigen van granen, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout. Doordat deze kierenzuiger een punt heeft (diameter 10 mm), is deze kierenzuiger ook zeer geschikt voor het zuigen van zeer fijne stoffen en poeders. De afmetingen van dit hulpstuk zijn: 35 (L) x 32 (B) cm. De aansluitdiameter van deze ATEX kierenzuiger is 50 mm.

Deze conische kierenzuiger is naast deze ATEX uitvoering ook leverbaar in het grijs voor de industrie en in het wit of rood (andere kleuren op aanvraag) gemaakt van FDA rubber voor de food grade en farmaceutische industrie. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPBG501A + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie