Grijze kierenzuiger met punt

  • Grijze kierenzuiger met punt voor snel opzuigen uit kieren
Accessoires en onderdelen

Grijze kierenzuiger met punt

Voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden is een kierenzuiger uitermate geschikt om stof en afval weg te zuigen in de moeilijk bereikbare hoeken van machines of andere moeilijk te bereiken plekken. Deze kierenzuiger is gemaakt van oliebestendig rubber en geschikt voor het verwijderen van schurende materialen zoals metalen spiesen en splinters, beton- en marmeren puin, glas en keramiek. Doordat deze kierenzuiger een punt heeft (diameter 10 mm), is deze kierenzuiger ook zeer geschikt voor het zuigen van zeer fijne stoffen en poeders. De afmetingen van dit hulpstuk zijn: 35 (L) x 32 (B) cm. De aansluitdiameter van deze kierenzuiger is 50 mm.

Deze conische kierenzuiger is naast deze industriële, grijze, uitvoering, ook leverbaar in het zwart (ATEX), wit en rood (andere kleuren op aanvraag). De witte en rode kierenzuigers zijn gemaakt van FDA rubber voor de food grade en farmaceutische industrie. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPBG501 + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie