Siliconen schraaphulpstuk

  • Siliconen schraaphulpstuk voor industriezuiger
  • Schraaphulpstuk van siliconen voor stofzuiger accessoires
Accessoires en onderdelen

Siliconen schraaphulpstuk

Dit schraaphulpstuk is ideaal om stofvrij te werken. Doordat u met dit hulpstuk kunt schrapen, kunt u gemakkelijk afval opzuigen, ook afval dat moeilijker los te komen is. Dit schraaphulpstuk is gemaakt van siliconen. De standaard kleur is transparant, maar op aanvraag kan dit siliconen schraaphulpstuk ook geleverd worden in de kleuren blauw, wit, rood, groen en geel.

Dit hulpstuk heeft de volgende afmetingen: 24 (L) x 12 (B) cm. Dit schraaphulpstuk heeft een standaard aansluitdiameter van 50 mm. De opening van dit schraap hulpstuk heeft een diameter van 105 mm.

Naast de standaard 50 mm aansluitdiameter, is dit siliconen schraaphulpstuk bij grote afname ook leverbaar in de volgende aansluitdiameters:

Productcode    Aansluitdiameter
ATPV70SX 70 mm
ATPV44SX 44 mm
ATPV40SX 40 mm
ATPV38SX 38 mm


Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Demonstratie aanvragen

Merk:
Atimo
Model:
ATPV120S

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten