Siliconen kierenzuiger klein

  • Siliconen kierenzuiger voor het zuigen van kleine kieren
Accessoires en onderdelen

Siliconen kierenzuiger klein

Deze kierenzuiger is gemaakt van siliconen en is FDA gekeurd. Deze kierenzuiger is daardoor geschikt voor inzet in de food grade (voedingsmiddelenindustrie) en de farmaceutische industrie. Met deze kierenzuiger kunnen zeer fijne stoffen en poeders eenvoudig opgezogen worden. Door de kleine afmetingen van deze kierenzuiger, kan deze kierenzuiger ook ideaal ingezet worden voor het zuigen binnenin spleten en kieren. De afmetingen van dit hulpstuk zijn: 19,5 (L) x 5,5 (B) cm. De standaard aansluitdiameter van deze kierenzuiger bedraagt 38 mm. De opening van deze kierenzuiger heeft een diameter van 45 mm. Deze kierenzuiger is bestand tegen hoge temperaturen en is autoclaveerbaar.

Naast de standaard aansluitdiameter van 38 mm, is deze kierenzuiger bij grote afname ook leverbaar met de volgende aansluitdiameters:

Productcode    
Aansluitdiameter
ATPLG44S1 44 mm
ATPLG40S  40 mm


Deze kleine kierenzuiger is naast de transparante variant ook verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder geel, groen, rood, blauw, wit, etc. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPLG38S
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie