Siliconen kierenzuiger

  • Kierenzuiger van siliconen voor industriële stofzuiger
  • Stofzuigeraccessoire siliconen kierenzuiger
Accessoires en onderdelen

Siliconen kierenzuiger

Kierenzuigers zijn veel verkochte hulpstukken voor industriële stofzuigers. Voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden is een kierenzuiger uitermate geschikt om stof en afval weg te zuigen in de moeilijk bereikbare hoeken van machines of andere moeilijk te bereiken plekken. Deze kierenzuiger is gemaakt van siliconen en daardoor zeer geschikt voor de verwijdering van levensmiddelen of chemisch afval, zoals kruimels of pillen. Daarnaast is deze siliconen kierenzuiger geschikt voor het zuigen van kleine, middelgrote en grote afvalstoffen. De afmetingen van dit hulpstuk zijn: 29 (L) x 7 (B) cm. De standaard aansluitdiameter van deze kierenzuiger bedraagt 50 mm. De opening van deze kierenzuiger heeft een diameter van 55 mm. Deze kierenzuiger is bestand tegen hoge temperaturen en is autoclaveerbaar.

Naast de 50 mm standaard aansluitdiameter, is deze siliconen kierenzuiger bij grote afname ook leverbaar in de volgende aansluitdiameters:

Productcode   
Aansluitdiameter
ATPT70S  70 mm
ATPT44S 44 mm
ATPT40S1 40 mm
ATPT38S1 38 mm


Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPT50S + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie