Kierenzuiger met punt (conisch)

  • FDA kierenzuiger voor de voedingsmiddelenindustrie
  • FDA gekeurde siliconen kierenzuigers
Accessoires en onderdelen

Kierenzuiger met punt (conisch)

Voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden is een kierenzuiger uitermate geschikt om stof en afval weg te zuigen in de moeilijk bereikbare hoeken van machines of andere moeilijk te bereiken plekken. Deze kierenzuiger is gemaakt van siliconen en is FDA gekeurd. Dit betekent dat deze kierenzuiger ingezet mag worden voor het zuigen van zeer fijne stoffen en poeders, die voortkomen uit chemische- of voedselproductieprocessen. De afmetingen van dit hulpstuk zijn: 35 (L) x 32 (B) cm. De aansluitdiameter van deze kierenzuiger bedraagt 50 mm. De opening van de punt heeft een diameter van 10 mm. Deze kierenzuiger is bestand tegen hoge temperaturen en is autoclaveerbaar.

Deze conische kierenzuiger is naast deze rood siliconen uitvoering ook verkrijgbaar in transparant siliconen, grijs (gemaakt van oliebestendig rubber, voor de industrie) of in ATEX uitvoering (oliebestendig rubber). Andere kleuren leverbaar op aanvraag. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPBG501SR + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie