Gekleurde kierenzuigers

 • Gekleurde kierenzuigers voor de voedingsmiddelenindustrie
 • Groene kierenzuiger voor de food grade industrie
 • Blauwe kierenzuiger voor food grade
 • Rode kierenzuiger voor voedingsmiddelenindustrie
 • Kierenzuiger van geel rubber voor de food grade
 • Grijze kierenzuiger stofzuiger accessoire
 • Stofzuigeraccessoire siliconen kierenzuiger
Accessoires en onderdelen

Gekleurde kierenzuigers

Kierenzuigers zijn veel verkochte hulpstukken voor industriële stofzuigers. Voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden is een kierenzuiger uitermate geschikt om stof en afval weg te zuigen in de moeilijk bereikbare hoeken van machines of andere moeilijk te bereiken plekken. Deze kierenzuigers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren:

 • Grijs (ATPT50 + ATPRF50N). De grijze kierenzuiger is gemaakt van oliebestendig rubber en bij uitstek geschikt voor het verwijderen van schurende materialen zoals metalen splinters, beton en marmeren puin, glas en keramiek. Met deze kierenzuiger kunnen zowel kleine, middelgrote als grote afvalstoffen opgezogen worden. De standaard aansluitdiameter van deze kierenzuiger bedraagt 50 mm.
 • Wit (ATPT50S + ATPRF50N). De witte kierenzuiger is gemaakt van siliconen en is FDA gekeurd, waardoor deze kierenzuiger ingezet kan worden in zowel de food grade als de farmaceutische industrie. Deze kierenzuiger is zeer geschikt voor het opzuigen van levensmiddelen of chemisch afval, zoals kruimels of pillen. Met deze kierenzuiger kunnen zowel kleine, middelgrote als grote afvalstoffen opgezogen worden. De standaard aansluitdiameter van deze kierenzuiger bedraagt 50 mm.
 • Groen (ATPT50GF + ATPRF50N). De groene kierenzuiger is gemaakt van FDA rubber en daardoor bij uitstek geschikt voor de voedselmiddelenindustrie / food grade. Met deze kierenzuiger kunnen zowel kleine, middelgrote als grote afvalstoffen opgezogen worden. De standaard aansluitdiameter van deze kierenzuiger bedraagt 50 mm.
 • Blauw (ATPT50B + ATPRF50N). De blauwe kierenzuiger is zowel beschikbaar in rubber als in FDA rubber, waardoor deze kierenzuiger in zowel de industrie als in de food grade ingezet kan worden. Met deze kierenzuiger kunnen zowel kleine, middelgrote als grote afvalstoffen opgezogen worden. De standaard aansluitdiameter van deze kierenzuiger bedraagt 50 mm.
 • Rood (ATPT50RF + ATPRF50N). De rode kierenzuiger is zowel beschikbaar in rubber als in FDA rubber, waardoor deze kierenzuiger in zowel de industrie als in de food grade ingezet kan worden. Met deze kierenzuiger kunnen zowel kleine, middelgrote als grote afvalstoffen opgezogen worden. De standaard aansluitdiameter van deze kierenzuiger bedraagt 50 mm.

Naast de 50 mm standaard aansluitdiameter, zijn deze kierenzuigers bij grote afname ook leverbaar in de volgende aansluitdiameters:

Productcode  Aansluitdiameter
ATPT381 / ATPT38S1 / ATPT381GF / ATPT381B / ATPT381RF      38 mm
ATPT401 / ATPT40S1 / ATPT401GF / ATPT401B / ATPT401RF 40 mm
ATPT44 /  ATPT44S / ATPT44GF / ATPT44B /  ATPT44RF 44 mm
ATPT70 / ATPT70S / ATPT70GF / ATPT70B / ATPT70RF 70 mm


Naast deze kleuren, kunnen wij nog veel meer kleuren leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPT50 / ATPT50S / ATPT50GF / ATPT50B / ATPT50RF + ATPRF50N
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie