Kierenzuigers met punt

  • Kierenzuigers met punt voor opzuigen stof uit krappe kieren
  • FDA kierenzuiger voor de voedingsmiddelenindustrie
  • Grijze kierenzuiger met punt voor snel opzuigen uit kieren
Accessoires en onderdelen

Kierenzuigers met punt

Voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden is een kierenzuiger uitermate geschikt om stof en afval weg te zuigen in de moeilijk bereikbare hoeken van machines of andere moeilijk te bereiken plekken. Deze kierenzuiger is verkrijgbaar in het grijs (gemaakt van oliebestendig rubber) en in het rood (gemaakt van siliconen). De grijze kierenzuiger is geschikt voor het verwijderen van schurende materialen zoals metalen spiesen en splinters, beton- en marmeren puin, glas en keramiek. De rode kierenzuiger is FDA gekeurd en geschikt voor het zuigen van fijne stoffen en poeders die voortkomen uit chemische- en voedselproductieprocessen. De aansluitdiameter van deze kierenzuigers bedraagt 50 mm.

Deze conische kierenzuiger is naast grijs en rood ook leverbaar in het zwart (ATEX) en wit (andere kleuren op aanvraag). Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPBG501 / ATPBG501SR
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie